Filtrovat dle

Kategorie
více... méně
Cena
35 1747
Manufacturers

Kategorie

Mouka

Mouka
Voilá Farina per spolvero 5 kg

Voilá Farina per spolvero 5 kg
5,000.0g

Unikátní pšeničná mouka, která dává pizze optimální barvu, snižuje lepivost během zpracování. Výborně se hodí na podsyp při tvarování pizzy na stole, dále pak snižuje riziko tmavého spodního okraje při delším pečení v peci.    

Cena 233,00 Kč
Farina per pizza 25 kg

Farina per pizza 25 kg
25,000.0g

Mouka Divella vhodná pro profesionální použití na přípravu těsta na pizzu bez dalších přísad.

Cena 1 116,00 Kč
Farina per pizza Grano...

Farina per pizza Grano...
1,000.0g

Farina di grano tenero typo 00 per Pizza, je druh Italské mouky s přesnými pravidly pro výrobu podle Italského vládního výnosu z roku 1967 – zákon 4.7.1967.N.580. Jedná se o mouku z měkké pšenice označované výrazem „grano Tenero“ velmi jemně namleté. Tato mouka se také označuje symbolem „00“ a její barva je sněhově bílá. Speciální druh mouky pro přípravu pizzy.

Cena 45,00 Kč
Semola di Grano duro 500 g

Semola di Grano duro 500 g
500.0g

Semola di grano duro je mouka získaná mletím tvrdozrnné pšenice (Triticum durum). Složení, postup výroby a jméno podléhají přesným pravidlům dle italského vládního výnosu číslo 187 ze dne 9 února 2001. Tvrdozrnná pšenice se od ostatních druhů liší v mnoha aspektech. Zrna jsou v porovnání s obyčejnou pšenicí větší, bývají jantarově zabarvená, mají vyšší obsah bílkovin a v neposlední řadě jsou mnohem tvrdší. Těstoviny připravené z této vysoce kvalitní obiloviny mají velmi dobré varné vlastnosti, lepší lepivost a také po uvaření dobře zachovávají svůj tvar. Nejvíce je využívána na přípravu tradičních těstovin a pro přípravu pečiva.

Cena 35,00 Kč
Polenta istantanea 375 g

Polenta istantanea 375 g
375.0g

Instantní kukuřičná mouka předem uvařená  a opět vysušená. Proto je její následná příprava rychlá. Polenta je nejvhodnější pro přípravu slané polentové kaše ale má i další využití jako příloha k masovému nebo zeleninovému ragú. Vynikající je i s gorgonzolou, parmazánem nebo se sýrem Fontina. Připravit z ní lze i skvělý sladký koláč nebo sladkou snídaňovou kaši s ovocem.

Cena 78,00 Kč
Farina polenta mais 1 kg

Farina polenta mais 1 kg
1,000.0g

Kukuřičná polenta je nejoblíbenějším pokrmem v celé severní Itálii. Polentovou kaši můžete podávat k snídani s mlékem, k obědu s plátkem sýra a k večeři jako kaši s máslem se zeleninou a slaninou. Horkou polentu krájejte nití nebo studeným nožem. Polentu můžete také opékat.

Cena 65,00 Kč
Farina per pizza Super tipo...

Farina per pizza Super tipo...
25,000.0g

Pšeničná mouka vynikající jakosti typu ,,00,, Super získaná mletím té nejlepší pevné pšenice s vysokým obsahem hodnotných bílkovin, je ideální moukou na přípravu tradiční římské pizzy v pecích na dřevo. Výhodou tohoto typu mouky je, že těsto je velmi jemné a poddajné, dobře se tvaruje a výborně zvládá i vyšší teploty v peci. U tohoto typu mouky se doporučuje delší doba pozvolného kynutí 24 - 26 hodin. Díky pomalému a delšímu kynutí je pak těsto pružnější a výsledná pizza je měkčí a okraje křupavější.

Cena 1 319,00 Kč
Farina per pasta fresca e...

Farina per pasta fresca e...
25,000.0g

Mouka je vyrobena starým způsobem mletí ve mlýně a díky jejímu unikátnímu složení vydrží těstoviny z ní vyrobené delší dobu vláčné a zvyšují rezistenci vaření. Také po dlouhou dobu si zachovávají svojí krásnou žlutou barvu a nešednou. Vynikající pro přípravu tradičních čerstvých těstovin a noků.

Cena 1 242,00 Kč
Farina per pizza di Grano...

Farina per pizza di Grano...
25,000.0g

Mouka mletá z měkkých severoamerických pšeničných zrn pocházejících z kanadské provincie Manitoba. Má vysokou absorpci a je považována za nejvzácnější mouku. Používá se na pečení chleba, na pizzu a pro další pečivo vyžadující dlouhé kvašení.

Cena 1 397,00 Kč
Farina di riso pila Vecia 1 kg

Farina di riso pila Vecia 1 kg
1,000.0g

Unikátní mouka získaná jemným mletím rýžových zrn odrůdy Vialone Nano, díky použití této odrůdy získává mouka jemnou a nasládlou chuť v harmonii s dobrou stravitelností. Tato mouka neobsahuje lepek a proto nikdy nebude kvasit. Může být použita buď čistá , nebo ve směsi s moukou pšeničnou. Své uplatnění si najde nejen v přípravě bezlepkových jídel ale také v přípravě pečiva, koláčků a sušenek. Též se dá připravovat z této mouky těsto na bezlepkovou pizzu. Dále najde uplatnění i v zahušťování polévek a omáček.

Cena 109,00 Kč
Farina Pinsa romana 25 kg

Farina Pinsa romana 25 kg
25,000.0g

Speciální mouka pro římský typ pizzy „Pinsa Romana“. Pinsa Romana se vyznačuje křupavým povrchem, vláčností uvnitř a lehkou stravitelností. Toho dosáhneme pokud těsto absorbuje co největší množství vody, proto je vysoce kvalitní pšeničná mouka obohacena o mouku rýžovou a sójovou. Každá z těchto surovin má určitou schopnost: vybraná italská pšeničná mouka s vysokým obsahem bílkovin, váže až 80% vody a umožňuje těstu kynout až 48 hodin, což činí těsto lehce stravitelné. 

Cena 1 747,00 Kč