Filtrovat dle

Kategorie
více... méně
Cena
22 1581

Kategorie

Mouka

Mouka
Farina per pizza tipo,,0,,...

Farina per pizza tipo,,0,,...
5,000.0g

Mouka z pražených zrn obilí má nasládlou vůni a výraznou chuť. Mouka je vhodná na chleba i na výrobu těstovin. K dochucení hotového produktu postačí již jen olivový olej.

Cena 719 Kč
Farina per pizza 25 kg

Farina per pizza 25 kg
25,000.0g

Mouka Divella vhodná pro profesionální použití na přípravu těsta na pizzu bez dalších přísad.

Cena 719 Kč
Farina per pizza Grano...

Farina per pizza Grano...
1,000.0g

Farina di grano tenero typo 00 per Pizza, je druh Italské mouky s přesnými pravidly pro výrobu podle Italského vládního výnosu z roku 1967 – zákon 4.7.1967.N.580. Jedná se o mouku z měkké pšenice označované výrazem „grano Tenero“ velmi jemně namleté. Tato mouka se také označuje symbolem „00“ a její barva je sněhově bílá. Speciální druh mouky pro přípravu pizzy.

Cena 30 Kč
Semola di Grano duro 500 g

Semola di Grano duro 500 g
500.0g

Semola di grano duro je mouka získaná mletím tvrdozrnné pšenice (Triticum durum). Složení, postup výroby a jméno podléhají přesným pravidlům dle italského vládního výnosu číslo 187 ze dne 9 února 2001. Tvrdozrnná pšenice se od ostatních druhů liší v mnoha aspektech. Zrna jsou v porovnání s obyčejnou pšenicí větší, bývají jantarově zabarvená, mají vyšší obsah bílkovin a v neposlední řadě jsou mnohem tvrdší. Těstoviny připravené z této vysoce kvalitní obiloviny mají velmi dobré varné vlastnosti, lepší lepivost a také po uvaření dobře zachovávají svůj tvar. Nejvíce je využívána na přípravu tradičních těstovin a pro přípravu pečiva.

Cena 22 Kč
Polenta istantanea 375 g

Polenta istantanea 375 g
375.0g

Instantní kukuřičná mouka předem uvařená  a opět vysušená. Proto je její následná příprava rychlá. Polenta je nejvhodnější pro přípravu slané polentové kaše ale má i další využití jako příloha k masovému nebo zeleninovému ragú. Vynikající je i s gorgonzolou, parmazánem nebo se sýrem Fontina. Připravit z ní lze i skvělý sladký koláč nebo sladkou snídaňovou kaši s ovocem.

Cena 75 Kč
Farina polenta mais 1 kg

Farina polenta mais 1 kg
1,000.0g

Kukuřičná polenta je nejoblíbenějším pokrmem v celé severní Itálii. Polentovou kaši můžete podávat k snídani s mlékem, k obědu s plátkem sýra a k večeři jako kaši s máslem se zeleninou a slaninou. Horkou polentu krájejte nití nebo studeným nožem. Polentu můžete také opékat.

Cena 58 Kč
Farina pane nero 1 kg

Farina pane nero 1 kg
1,000.0g

Celozrnná mouka na černý chléb. Směs obsahuje žitnou, ječnou, kukuřičnou, rýžovou a špaldovou mouku, slunečnicová semena a sezam. Každé balení obsahuje dva balíčky suchého aktivního droždí. Z jednoho balení připravíte 2 ks celozrnného chleba.

Cena 92 Kč
Farina per pizza tipo...

Farina per pizza tipo...
25,000.0g

Pšeničná mouka vynikající jakosti typu ,,00,,. Získaná jemným mletím pšenice. Je ideální moukou na přípravu tradiční pizzy v elektrických pecích. Výhodou tohoto typu mouky je, že těsto je velmi jemné a poddajné a dobře se tvaruje a výborně snáší i vysoké teploty elektrických pecí. U tohoto typu mouky je doporučená doba kynutí 3 - 6 hodin.

Cena 719 Kč
Farina per pizza Vivace...

Farina per pizza Vivace...
25,000.0g

Pšeničná mouka vynikající jakosti typu ,,00,, Vivace získaná jemným mletím vybrané pšenice, je ideální moukou na přípravu tradiční pizzy v elektrických troubách. Výhodou tohoto typu mouky je, že těsto je velmi jemné a poddajné a dobře se tvaruje. U tohoto typu mouky se doporučuje delší doba pozvolného kynutí 16 - 18 hodin. Díky pomalému a delšímu kynutí je pak těsto pružnější. Tento typ mouky se též velmi hodí na přípravu pizzy na plechách.

Cena 834 Kč
Farina per pizza Classica...

Farina per pizza Classica...
25,000.0g

Tato Neapolská směs pšeničné mouky typu ,,00,, Classica získaná jemným mletím vybrané měkké pšenice, je ideální moukou na přípravu Neapolské tradiční pizzy. Výhodou tohoto typu mouky je, že velmi dobře snáší extrémní teploty pece na dřevo a těsto se brzy nespálí po okrajích ale rovnoměrně se propeče.

Cena 834 Kč
Farina per pizza Super tipo...

Farina per pizza Super tipo...
25,000.0g

Pšeničná mouka vynikající jakosti typu ,,00,, Super získaná mletím té nejlepší pevné pšenice s vysokým obsahem hodnotných bílkovin, je ideální moukou na přípravu tradiční římské pizzy v pecích na dřevo. Výhodou tohoto typu mouky je, že těsto je velmi jemné a poddajné, dobře se tvaruje a výborně zvládá i vyšší teploty v peci. U tohoto typu mouky se doporučuje delší doba pozvolného kynutí 24 - 26 hodin. Díky pomalému a delšímu kynutí je pak těsto pružnější a výsledná pizza je měkčí a okraje křupavější.

Cena 920 Kč