Filtrovat dle

Kategorie
více... méně
Cena
37 256
Manufacturers

Kategorie

Ocet

Ocet
Aceto di balsamico I.G.P....

Aceto di balsamico I.G.P....
500.0g

Vynikající tmavý balzamický ocet z hroznového moštu a vinného octa. Vyrobený z vybraných hroznů z oblasti Modeny. Je vhodný pro lahodné pokrmy z masa, do salátů nebo k dezertům.

Cena 75,00 Kč
Aceto di balsamico rosso il...

Aceto di balsamico rosso il...
250.0g

Tmavý balzamický ocet vyrobený z vinného octa a zahuštěného hroznového moštu. Hodí se k dochucování salátů, marinování masa i k dochucování zmrzliny.

Cena 68,00 Kč
Aceto balsamico créma rosso...

Aceto balsamico créma rosso...
500.0g

Krémová chuť, tmavé doporučujeme na zeleninu, jahody, zmrzlinu k sýrům především k Parmigiano Reggiano. Má kulatou sladko kyselou chuť.

Cena 233,00 Kč
Aceto di balsamico bianco...

Aceto di balsamico bianco...
500.0g

 100% vinný ocet z bílých hroznů. Všestranné použití, vhodný především k dochucení salátů.

Cena 101,00 Kč
Aceto balsamico créma...

Aceto balsamico créma...
500.0g

Bílé krémové jemné balzamico je hustší než klasický ocet. Je výborné na zmrzlinu nebo na zeleninu a hodí se k rybám.

Cena 233,00 Kč
Aceto balsamico créma rosso...

Aceto balsamico créma rosso...
250.0g

Krémové balzamico tmavé doporučujeme na zeleninu, jahody, zmrzlinu k sýrům především k Parmigiano Reggiano. Má kulatou sladko - kyselou chuť.

Cena 132,00 Kč
Aceto balsamico créma...

Aceto balsamico créma...
250.0g

Balzamiko je bílé krémové a jemné. Je hustší než klasický ocet. Je výborné na zmrzlinu nebo na zeleninu a hodí se k rybám.

Cena 132,00 Kč
Aceto di Mele 500 ml

Aceto di Mele 500 ml
200.0g

Jablečný ocet má nízký stupeň kyselosti a je vhodný především při přípravě zeleninových salátů. 

Cena 99,00 Kč
Aceto Balsamico di Modena...

Aceto Balsamico di Modena...
3,000.0g

V gastro balení o objemu 3 litry je vhodný na dokončení pokrmů a omáček. Je také skvělý do ovocných salátů a k čerstvým jahodám.

Cena 256,00 Kč
Aceto di vino rosso 6% 1 l

Aceto di vino rosso 6% 1 l
1,600.0g

Ocet je kořenící prostředek, který se vyrábí tak, že do slabě alkoholického bílého nebo červeného vína se přidají octové bakterie a počká se až se alkohol přemění v kyselinu octovou. Ocet patří především do studené kuchyně při přípravě salátových zálivek. V teplé kuchyni lze použít pro zjemnění marinád, nebo k osvěžení omáček.

Cena 37,00 Kč