Ocet
Casa Rinaldi - Aceto...250.0g
Tmavý balzamický ocet vyrobený z vinného octa a zahuštěného hroznového moštu. Hodí se k dochucování salátů, marinování masa i k dochucování zmrzliny.
Casa Rinaldi - Aceto di...200.0g
Jablečný ocet má nízký stupeň kyselosti a je vhodný především při přípravě zeleninových salátů.
Casa Rinaldi - BiancoModena...500.0g
100% vinný ocet z bílých hroznů. Všestranné použití, vhodný především k dochucení salátů.
Casa Rinaldi - Crema...500.0g
Bílé krémové jemné balzamico je hustší než klasický ocet. Je výborné na zmrzlinu nebo na zeleninu a hodí se k rybám.
Casa Rinaldi - Crema con...150.0g
Balzamiková redukce z vinného octa a zahuštěného hroznového moštu do kterého se na konci vaření přidá kako. Perfektní pro jakékoliv ovoce, které se může namočit do této redukce: hruška, jahoda, banán apod.
Casa Rinaldi - Crema con...400.0g
Balzamická ochucená redukce s dokonalou chutí višní. Je ideální k vyzrálým sýrům, palačinkám, čerstvému ovoci, zmrzlině nebo pudinku. Také je vynikající ke zdobení zmrzlinových kreací, dezertů a jogurtů.
Casa Rinaldi - Crema con...150.0g
Balzamiková redukce z vinného octa a zahuštěného hroznového moštu do kterého se na konci vaření přidá vanilka. Skvěle hodí na dezerty a zmrzlinu.
Casa Rinaldi - Crema con...250.0g
Krémové balzamico tmavé doporučujeme na zeleninu, jahody, zmrzlinu k sýrům především k Parmigiano Reggiano. Má kulatou sladko - kyselou chuť.
Casa Rinaldi - Crema con...500.0g
Krémová chuť, tmavé doporučujeme na zeleninu, jahody, zmrzlinu k sýrům především k Parmigiano Reggiano. Má kulatou sladko kyselou chuť.
Casa Rinaldi - Crema di...270.0g
Balzamiko je bílé krémové a jemné. Je hustší než klasický ocet. Je výborné na zmrzlinu nebo na zeleninu a hodí se k rybám.
Casa Rinaldi – Aceto di...500.0g
Vynikající tmavý balzamický ocet z hroznového moštu a vinného octa. Vyrobený z vybraných hroznů z oblasti Modeny. Je vhodný pro lahodné pokrmy z masa, do salátů nebo k dezertům.
Duchessa Carlotta - Aceto...5,000.0g
Aceto Balsamico 500ml Duchessa Carlotta Giusti je prémiový balsamikový ocet, který pochází z italské Modeny, oblasti proslulé výrobou vysoce kvalitních balsamikových octů. Tento ocet je pojmenován na počest vévodkyně Charlotty Giusti, což podtrhuje jeho spojení s tradicí a aristokracií.
Duchessa Carlotta - Aceto...500.0g
Aceto Balsamico 5 l Duchessa Carlotta Giusti je prémiový balsamikový ocet, který pochází z italské Modeny, oblasti proslulé výrobou vysoce kvalitních balsamikových octů. Tento ocet je pojmenován na počest vévodkyně Charlotty Giusti, což podtrhuje jeho spojení s tradicí a aristokracií.
Giuseppe Giusti - Aceto...250.0g
Osvěžující, světlý, jemný a lehký, s měkkou a lehce sladkou chutí, s květinovými a citrusovými tóny. Bílý sladkokyselý ocet Giusti vzniká jemným lisováním hroznů odrůdy Trebbiano, ze kterých se získává obzvláště sladká šťáva. Ta je poté smíchána s vysoce kvalitními bílými vinnými octy a zraje v sudech z francouzského dubu a jasanu. Tento proces uchovává neporušené ovocné a květinové aroma odrůdy, čímž vytváří velmi příjemné ochucovadlo díky kontrastu mezi nízkou kyselostí a sladkými tóny žlutého ovoce a sušených citrusů. Čerstvý a vyvážený, je extrémně všestranný a snadno použitelný.
Giuseppe Giusti - Aceto...250.0g
Lehká textura, voňavý a příjemně ostrý, s čerstvými a pikantními tóny. Vyznačuje se bohatou vůní a příjemnou, zaoblenou kyselostí. Produkt oceněný stříbrnou medailí je aromatický a svou intenzitou dokáže zvýraznit chutě jakéhokoli pokrmu. Může být použit čerstvý nebo zahřátý při přípravě pokrmů.
Giuseppe Giusti - Aceto...250.0g
Lehká textura, voňavý a příjemně ostrý, s čerstvými a pikantními tóny. Vyznačuje se bohatou vůní a příjemnou, zaoblenou kyselostí. Produkt oceněný stříbrnou medailí je aromatický a svou intenzitou dokáže zvýraznit chutě jakéhokoli pokrmu. Může být použit čerstvý nebo zahřátý při přípravě jídel.
Giuseppe Giusti - Aceto...150.0g
Vysoké hustoty, příjemný a ovocný, s dobře vyváženou sladkou chutí. Vyrobený podle starodávného receptu z počátku 20. století, 3 Medaglie d'Oro pochází z moštů zralých a sušených hroznů. Je to nejuniverzálnější produkt z kolekce, hustý a vyvážený, ideální pro dochucení různých pokrmů, od sladkých po slané, podávaný za studena.
Varvello - Aceto di Vino...1,100.0g
Ocet je kořenící prostředek, který se vyrábí tak, že do slabě alkoholického bílého nebo červeného vína se přidají octové bakterie a počká se až se alkohol přemění v kyselinu octovou. Ocet patří především do studené kuchyně při přípravě salátových zálivek. V teplé kuchyni lze použít pro zjemnění marinád, nebo k osvěžení omáček.
Varvello - Aceto di Vino...1,600.0g
Ocet je kořenící prostředek, který se vyrábí tak, že do slabě alkoholického bílého nebo červeného vína se přidají octové bakterie a počká se, až se alkohol přemění v kyselinu octovou. Ocet patří především do studené kuchyně při přípravě salátových zálivek. V teplé kuchyni lze použít pro zjemnění marinád, nebo k osvěžení omáček.
Varvello - Aceto di Vino...500.0g
Varvello přináší na váš stůl ocet vyrobený z vína Prosecco, celosvětově nejvíce vyváženého italského vína.
Tento Vinný ocet Prosecco má své kořeny v projektu dodavatelského řetězce realizovaného některými vinařskými rodinami sdílejícími stejné tradice a vášeň pro vinařství. Se stejnou slámově žlutou barvou vína Prosecco se výborně hodí k lehkým jídlům, jako jsou mořské plody a masové saláty. Překvapte své hosty kořením vinným octem Prosecco a extra panenským olivovým olejem.
Varvello - Aceto di Vino...500.0g
Je to jakostní vinný ocet excelence, získaný biologickým a přirozeným kvašením vybraných italských stolních vín: bílá vína ze Sicílie pro bílý ocet a červená vína ze střední Itálie pro červený ocet. Tento ocet odpočívá v sudech ze Slavonian Oak a Larch of America, které díky vysokému procentu zbytkového alkoholu, který se uvolňuje při zrání, dávají výjimečně kulaté tělo a neuvěřitelně široké spektrum vůní. Pokud hledáte vinný ocet, který vynikne svou chutností, rafinovaností a hodnotou, je to ten pravý.
Varvello - Aceto di vino...1,600.0g
Ocet je kořenící prostředek, který se vyrábí tak, že do slabě alkoholického bílého nebo červeného vína se přidají octové bakterie a počká se až se alkohol přemění v kyselinu octovou. Ocet patří především do studené kuchyně při přípravě salátových zálivek. V teplé kuchyni lze použít pro zjemnění marinád, nebo k osvěžení omáček.
Varvello - Aceto di Vino...1,600.0g
Vinný červený ocet s kulatou, jemnou a obzvláště "vinnou" chutí získanou z fermentace vybraných stolních vín Piemontese s vysokým obsahem alkoholu. Dlouhodobé zrání v dřevěných sudech zvyšuje jeho vůni díky vysokému procentu (1,4%) zbytkového alkoholu, který zbyl během fermentace.
Varvello - Barbaresco Aceto...500.0g
Barbaresco ocet. Oblast původu hroznů vhodných pro výrobu tohoto vína zahrnuje mnoho území nádherné a proslulé kopce Langhe a Roero v provincii Cuneo. Vinný ocet vyrobený společností Barbaresco víno se získává kvašením těchto ušlechtilých piemontských vín s vysokým obsahem alkoholu obsah. Tyto octy, chlouba Casa Varvello, pocházejí z realizovaného projektu dodavatelského řetězce, některé rodinné společnosti, které sdílejí piemontské tradice a vášeň pro vinařství. Nechá se odpočívat v tonneaux, pokračuje ve zrání v barikových sudech, kde se díky procentuálnímu podílu alkoholového zbytku, uvolněného během pomalého kvašení, charakteristické vůně a aroma je zvýrazněno.
Varvello - Barbera Aceto di...500.0g
Vinný ocet Barbera d’Alba, víno z Piemontu mezi Asti a Alessandria, drahé rodině Varvello, přichází z fermentace Piedmont Barbera a následně zraje v jemných sudech. Je to réva s velmi dlouhou historií. První historické údaje týkající se pěstování této révy pocházejí z roku 1259 v oblasti Casale Monferrato, ale pouze v roce 1600 byl přesazen do zemí Alby.
Varvello - Barolo Aceto di...500.0g
Vinný ocet produkovaný vínem Barolo se získává kvašením těchto ušlechtilých Piemontská vína s vysokým obsahem alkoholu. Tento ocet, další chlouba Casa Varvello, pochází z projektu dodavatelského řetězce prováděného některými piemontskými rodinnými společnostmi, do přineste všechny piemontské tradice na váš stůl. Necháte odpočinout v tonneaux, pokračujte v něm zrání v barikových sudech, kde se díky procentu alkoholových zbytků, uvolněných během pomalé kvašení, charakteristické aroma a aroma jsou zvýrazněny. Varvello je jediný výrobce tohoto prestižního vinného octa na světě, oceňují šéfkuchaři s hvězdami a musí být v tom nejlepším kuchyně mezinárodních restaurací.
Varvello - Condiré crema...600.0g
Balzamiková redukce z vinného octa, zahuštěného hroznového moštu.
Varvello - Condiré Crema...590.0g
Balsamiková redukce z vinného octa a zahuštěného hroznového moštu.