Filtrovat dle

Kategorie
více... méně
Cena
77 6463
Manufacturers

Kategorie

Maso a uzeniny

Maso a uzeniny
Coppa di Parma 0,8 kg

Coppa di Parma 0,8 kg
1,000.0g

Coppa je italská specialita ze svaloviny vepřové krkovice, která se 10-18 dní nakládá v solném láku a pak se naplní do hovězího střeva. Poté se na skladování zabalí do látky namočené do bílého vína. Coppa musí zrát nejméně půl roku. Krájí se na velmi tenké plátky. S kouskem chleba chutná báječně jako předkrm.

Cena 471,50 Kč
Salame Padano 2 kg

Salame Padano 2 kg
2,000.0g

Tradiční vepřový vesnický salám s mozaikou bílého špeku, který se vyznačuje unikátní nasládlou chutí. Jeho výroba probíhá dodnes zcela ručně. Na výrobu salámu se používá to nejlepší italské vepřové maso v kombinaci se solí a čerstvým pepřem. Směs se plní do přírodních střívek ve kterých následně zraje po dobu nezbytně nutnou, aby dosáhl své výrazné vůně a chuti.

Cena 853,88 Kč
Salsiccia fresca 500 g

Salsiccia fresca 500 g
500.0g

Salsiccia je čerstvá klobása určená pro tepelnou úpravu. Vyrábí se z vepřového masa, soli a vína Chianti.

Cena 171,35 Kč
Salame al piccante 400 g

Salame al piccante 400 g
400.0g

Tradiční vepřový sušený salám, pocházející ze samého srdce Toskánska z městečka Greve in Chianti. Je vyroben dle tradiční staré receptury ruční metodou. Tento salám zraje po dobu 30 dní. Po té je zavěšen nad slámu do stodoly, kde dále zraje min. dalších 30 dní. Chuť je intenzivní, vyvážená a jemná s pikantním příjemným koncem.

Cena 372,60 Kč
Salame all'aroma di tartufo...

Salame all'aroma di tartufo...
330.0g

Sušený vepřový salám ve vlastním střívku, původem z Toskánska z Greve in Chianti. Salám je vyráběn tradiční metodou s příměsí lanýžového aroma. V pevném pružném těle se svrchní bílou plísní je dobře patrná mozaika na řezu masa s kousky špeku. Salám má intenzivním lanýžové aroma.

Cena 922,30 Kč
Salame classico al vino...

Salame classico al vino...
225.0g

Sušený vepřový salám ve vlastním střívku, původem z Toskánska z Greve in Chianti. Salám je vyráběn tradiční metodou s příměsí vína Chianti Classico. V pevném pružném těle se svrchní bílou plísní je na řezu dobře patrná mozaika masa a špeku s podmanivým přírodním aroma.

Cena 288,65 Kč
Salame Nobile 290 g

Salame Nobile 290 g
400.0g

Toskánský suchý salám z vyrobený z nejkvalitnějšího vepřového masa má silnou intenzivní chuť. Před konzumací ponechte několik minut při pokojové teplotě. Doba zrání minimálně 4 týdny. Salám je vhodný k bílému pečivu a na obložené mísy spolu s olivami. Krájí se na tenké plátky.

Cena 310,50 Kč
Salame con cinghiale 320 g

Salame con cinghiale 320 g
350.0g

Sušený vepřový salám ve vlastním střívku z Toskánska. Salám je vyráběn tradiční metodou s příměsí vepřového masa a masa divokých vepřů Cinghiale. V pevném pružném těle se svrchní bílou plísní. Na řezu je dobře patrná mozaika masa a špeku s charakteristickým přírodním aroma.

Cena 342,70 Kč
Salame Cacciatore D.O.P. 175 g

Salame Cacciatore D.O.P. 175 g
100.0g

Sušený salám vyrobený z nejlepšího vepřového masa, s výraznou vůní a jemnou chutí. S chráněným označením DOP za dodržování tradičního receptu.

Cena 108,68 Kč
Salame Golosetto 100 g

Salame Golosetto 100 g
100.0g

Sušený salám vyrobený z nejlepšího vepřového masa, s výraznou vůní a jemnou chutí. S chráněným označením DOP za dodržování tradičního receptu.

Cena 77,63 Kč
Salame Finocchiona I.G.P. 3 kg

Salame Finocchiona I.G.P. 3 kg
3,000.0g

Salám je pokrytý bílou plísní a má jemnou chuť fenyklu a také jemné okořenění. Zrání probíhá po dobu 6 měsíců.

Cena 1 583,55 Kč
Salame Romagnolo Oro 1 kg

Salame Romagnolo Oro 1 kg
1,100.0g

Vepřový salám úzce spjatý s krajinou Benátska, vyroben jen z libového vepřového masa a slaniny se správným množstvím tuku, poté je pečlivě okořeněn solí, pepřem a plněn do přírodních vepřových střívek. U tohoto výrobku je nejdůležitější doba zrání, která je extrémně dlouhá. Tento produkt je bezlepkový a neobsahuje žádnou mouku.

Cena 589,95 Kč