Filtrovat dle

Kategorie
více... méně
Cena
75 6422
Manufacturers

Kategorie

Maso a uzeniny

Maso a uzeniny
Coppa di Parma 0,8 kg

Coppa di Parma 0,8 kg
1,000.0g

Coppa je italská specialita ze svaloviny vepřové krkovice, která se 10-18 dní nakládá v solném láku a pak se naplní do hovězího střeva. Poté se na skladování zabalí do látky namočené do bílého vína. Coppa musí zrát nejméně půl roku. Krájí se na velmi tenké plátky. S kouskem chleba chutná báječně jako předkrm.

Cena 472 Kč
Salame Padano 2 kg

Salame Padano 2 kg
2,000.0g

Tradiční vepřový vesnický salám s mozaikou bílého špeku, který se vyznačuje unikátní nasládlou chutí. Jeho výroba probíhá dodnes zcela ručně. Na výrobu salámu se používá to nejlepší italské vepřové maso v kombinaci se solí a čerstvým pepřem. Směs se plní do přírodních střívek ve kterých následně zraje po dobu nezbytně nutnou, aby dosáhl své výrazné vůně a chuti.

Cena 823 Kč
Salsiccia fresca 500 g

Salsiccia fresca 500 g
500.0g

Salsiccia je čerstvá klobása určená pro tepelnou úpravu. Vyrábí se z vepřového masa, soli a vína Chianti.

Cena 171 Kč
Bresaola della Valtellina...

Bresaola della Valtellina...
1,800.0g

Bresaola je sušené hovězí maso temně červené barvy. Nasolené maso se 2-3 měsíce suší na vzduchu. Krájí se na velmi tenké plátky a skvěle se hodí jako delikátní předkrm. Bresaola pochází ze severu Itálie z Lombardie. Název Punta d'Anca znamená - květová špička.

Cena 1 845 Kč
Salame al piccante 400 g

Salame al piccante 400 g
400.0g

Tradiční vepřový sušený salám, pocházející ze samého srdce Toskánska z městečka Greve in Chianti. Je vyroben dle tradiční staré receptury ruční metodou. Tento salám zraje po dobu 30 dní. Po té je zavěšen nad slámu do stodoly, kde dále zraje min. dalších 30 dní. Chuť je intenzivní, vyvážená a jemná s pikantním příjemným koncem.

Cena 373 Kč
Salame all'aroma di tartufo...

Salame all'aroma di tartufo...
330.0g

Sušený vepřový salám ve vlastním střívku, původem z Toskánska z Greve in Chianti. Salám je vyráběn tradiční metodou s příměsí lanýžového aroma. V pevném pružném těle se svrchní bílou plísní je dobře patrná mozaika na řezu masa s kousky špeku. Salám má intenzivním lanýžové aroma.

Cena 922 Kč
Salame classico al vino...

Salame classico al vino...
225.0g

Sušený vepřový salám ve vlastním střívku, původem z Toskánska z Greve in Chianti. Salám je vyráběn tradiční metodou s příměsí vína Chianti Classico. V pevném pružném těle se svrchní bílou plísní je na řezu dobře patrná mozaika masa a špeku s podmanivým přírodním aroma.

Cena 289 Kč
Salame Nobile 290 g

Salame Nobile 290 g
400.0g

Toskánský suchý salám z vyrobený z nejkvalitnějšího vepřového masa má silnou intenzivní chuť. Před konzumací ponechte několik minut při pokojové teplotě. Doba zrání minimálně 4 týdny. Salám je vhodný k bílému pečivu a na obložené mísy spolu s olivami. Krájí se na tenké plátky.

Cena 311 Kč
Salame con cinghiale 320 g

Salame con cinghiale 320 g
350.0g

Sušený vepřový salám ve vlastním střívku z Toskánska. Salám je vyráběn tradiční metodou s příměsí vepřového masa a masa divokých vepřů Cinghiale. V pevném pružném těle se svrchní bílou plísní. Na řezu je dobře patrná mozaika masa a špeku s charakteristickým přírodním aroma.

Cena 343 Kč
Prosciutto di Parma Riserva...

Prosciutto di Parma Riserva...
7,200.0g

Jemná, vyzrálá šunka D.O.P, bez kosti se sladkou a rafinovanou chutí. Parmská šunka Prosciutto di Parma je považována za jednu z nejcennějších šunek na mezinárodní úrovni. Maso pochází pouze z nejlepších italských prasat "Padana".  

Cena 5 925 Kč
Prosciutto di San Daniele...

Prosciutto di San Daniele...
9,600.0g

Sušená šunka vysoké kvality s kostí. Vybrané maso prochází dlouhým zráním a sušením. Šunka má vynikající vůni a skvělou chuť.

Cena 5 812 Kč
Salame Cacciatore D.O.P. 175 g

Salame Cacciatore D.O.P. 175 g
100.0g

Sušený salám vyrobený z nejlepšího vepřového masa, s výraznou vůní a jemnou chutí. S chráněným označením DOP za dodržování tradičního receptu.

Cena 106 Kč