Filtrovat dle

Cena
67 171

Kategorie

Speciální a exotické olivy

Speciální a exotické olivy

Počet produktů: 6

Potraviny | Olivy | Malé balení | Speciální a exotické olivy

Zobrazení 1-6 z 6 položek
Olive Nere Leccino in...

Olive Nere Leccino in...
300.0g

Olivy patří mezi velmi výživné potraviny. Obsahují vlákninu, vitamíny, minerály a kyselinu olejovou, která pomáhá potlačit vstřebávání špatného cholesterolu. Olive Nere Leccino jsou ideální pro koktejly, na saláty, pizzu a jsou vhodné jako předkrm.

Cena 67 Kč
Olive Verdi Bella di...

Olive Verdi Bella di...
290.0g

Olivy Bella di Cerignola je olivový kultivar, který se pěstuje v provincii Foggia v obci Cerignola, odkud pochází jejich název. Plody se vyznačují značnou velikostí a vysokou výtěžností. Sběr probíhá v polovině měsíce října. Mají ovocnou chuť a pevnou dužninu a krásnou zelenou barvu. Jsou vhodné jako aperitiv.

Cena 72 Kč
Olive Mediterranee ai tre...

Olive Mediterranee ai tre...
270.0g

Středomořské olivy třech různých chutí mají jedinečnou a nezměnitelnou chuť a intenzivní vůni. Jsou vynikající jako aperitiv nebo do pikantních pokrmů a slaných koláčů.

Cena 138 Kč
Olive Preziose con mandorle...

Olive Preziose con mandorle...
290.0g

Zelené vypeckované olivy plněné mandlemi je velmi oblíbenou kombinací, která je vynikající pochoutkou pro každou příležitost.

Cena 171 Kč
Olive verdi Saracene 300 g

Olive verdi Saracene 300 g
300.0g

Saracénské olivy rostou pouze na severu Sicílie na vysokých kopcích oblasti Valdemone. Saracénské olivy jsou považovány za jeden z nejstarších pěstovaných druhů oliv. Plody jsou drobnější a mají kořenitější chuť. Saracénské olivy se hodí do aperitivu jakým je např. Martini a také se velice hodí k sýrům jako předkrm.

Cena 132 Kč
L' Oliva alla Marchigiana...

L' Oliva alla Marchigiana...
160.0g

Olivy z oblasti Marche se pěstují již po staletí v tomto regionu, který se nachází ve středu Itálie. Stejně jako to bývalo za našich dědů. Olivy odrůdy Leccino jsou vybírány dle velikosti a barvy s odborným a přesným procesem. Poté jsou marinovány jemnou solí, divokým fenyklem a stroužky česneku a ukládány do sudů, ve kterých se každý den obracejí, až přirozeně dozrají. V době zpracování se přidává pouze drcený červený pepř. Mohou být podávány jako aperitiv s uzeninami a sýry nebo mohou být použity jako koření pro přípravu masa a rybích pokrmů. Toto ovoce se tradičně servíruje na talíři zdobeném plátky pomeranče uspořádaných do kruhu s olivami uprostřed.

Cena 118 Kč