Filtrovat dle

Kategorie
více... méně
Cena
46 840
Manufacturers

Kategorie

Káva, sladké a ořechy

Káva, sladké a ořechy
Gelatina di Lambrusco 125 g

Gelatina di Lambrusco 125 g
220.0g

Želatina z vinných hroznů odrůdy Lambrusco s želatinovou konzistencí a tmavou purpurovou barvou. V chuti je výrazně ovocná s hroznovou chutí a jemným nasládlým dozvukem. Vynikající doplněk k sýrům.

Cena 224 Kč
Mostarda di fichi neri 120 g

Mostarda di fichi neri 120 g
120.0g

Mostarda, je ovoce naložené v cukru se silnou vůní a chutí hořčice. Název Mostarda, je původně odvozen od latinského slova MUSTUM ARDENS znamenajícího palčivé, či pálivé hrozny. Jedná se o výhradně Italskou specialitu, která nemá ve světě žádnou podobnou obdobu. V Itálii pod tímto názvem je známo mnoho variací vytvořených na základě kombinace ovoce a hořčice. Velké popularitě se dnes těší téměř ve všech částech světa. Pro své jedinečné vlastnosti je vítaným zpestřením při servírování sýrů, mas, omáček a dezertů.

Cena 224 Kč
Mostarda di Frutta Sperlari...

Mostarda di Frutta Sperlari...
380.0g

Mostarda, je ovoce naložené v cukru se silnou vůní a chutí hořčice. Název Mostarda, je původně odvozen od latinského slova MUSTUM ARDENS znamenajícího palčivé, či pálivé hrozny. Jedná se o výhradně Italskou specialitu, která nemá ve světě žádnou podobnou obdobu. V Itálii pod tímto názvem je známo mnoho variací vytvořených na základě kombinace ovoce a hořčice. Velké popularitě se dnes těší téměř ve všech částech světa. Pro své jedinečné vlastnosti je vítaným zpestřením při servírování sýrů, mas, omáček a desertů.

Cena 152 Kč
Composta di Cipolla rossa...

Composta di Cipolla rossa...
300.0g

Marmeláda  z červené cibule Tropea Calabria je proslulá svou zvláštní sladkostí. Podává na toastu nebo na crostini, je vhodná k sýrům. Skvěle doplní pečené i vařené maso i ryby.

Cena 144 Kč
Composta di pomodori verdi...

Composta di pomodori verdi...
200.0g

Marmeláda ze zelených rajčat z odrůdy "San Marzano". Její vynikající chuť skvěle vynikne na toustu s čerstvou ricottou a skvěle se hodí k vyzrálým sýrům. Vhodná je i jako doplněk ke grilovanému masu.

Cena 144 Kč
Composta di peperoncino 130 g

Composta di peperoncino 130 g
130.0g

Pikantní marmeláda z červených Kalábrijských papriček je ideální s velmi vhodným doprovodem k vyzrálým sýrům a lze také kombinovat s grilovaným masem např. k vepřovým kotletám.

Cena 109 Kč
Miele di Castagno 250 g

Miele di Castagno 250 g
250.0g

Včelí med z pylu kaštanovníku. Med má světle až tmavě hnědou barvu a vůni po přezrálých jablkách s dominantní kaštanovou chutí. V gastronomii se používá jako doplněk k sýrům, na omáčkové redukce a na přípravu dezertů.

Cena 145 Kč
Miele di Acacia 250 g

Miele di Acacia 250 g
250.0g

Včelí med z akátového pylu se svěží ovocnou chutí. Používá se do vlažných ovocných čajů, pro přípravu cukrářských výrobků nebo jako doplněk stravy pro děti a starší osoby. Med je přírodní zdroj fruktozy, glutozy a sacharózy. Med působí jako přírodní antibakteriální a antiseptický činitel. V gastronomii se med používá jako doplněk sýrům nebo do omáčkových redukcí.

Cena 182 Kč
Miele Italiano di Acacia e...

Miele Italiano di Acacia e...
100.0g

Včelí med z akátového pylu ochucen lanýži se svěží ovocnou chutí. V gastronomii se používá jako doplněk sýrům, do omáčkových redukcí a k marinování masa.    

Cena 230 Kč
Dolcenella Crema alla...

Dolcenella Crema alla...
200.0g

Lískovo - oříškový krém jemné chuti a měkčí konzistence. Vhodný k snídani rozetřený na pečivo. Krém lze využít i v přípravě cukrárenských specialit např. k naplnění koláčů a dezertů.  

Cena 69 Kč