
Olive Verdi Preziose con...1,500.0g
Zelené vypeckované olivy plněné mandlemi je velmi oblíbenou kombinací, která je vynikající pochoutkou pro každou příležitost.
Zelené vypeckované olivy plněné mandlemi je velmi oblíbenou kombinací, která je vynikající pochoutkou pro každou příležitost.
Zelené krájené olivy naložené ve slaném nálevu. Vhodné na pizzu, bruchettu, sendviče i na přípravu omáček. Po otevření skladujte v chladu a ve slaném nálevu.
Obrovské a na slunci vyzrálé zelené olivy s peckou jsou velice chutné. Jsou vhodné jako antipasti.
Olivy Bella di Cerignola je olivový kultivar, který se pěstuje v provincii Foggia v obci Cerignola, odkud pochází jejich název. Plody se vyznačují značnou velikostí a vysokou výtěžností. Sběr probíhá v polovině měsíce října. Mají ovocnou chuť a pevnou dužninu a krásnou zelenou barvu. Jsou vhodné jako aperitiv.
Zelené olivy odrůdy Nocellara se velice dobře daří pěstovat v úrodné vulkanické půdě kolem Etny. Jsou velice aromatické s pevnou dužninou. Olivy Nocelara jsou vhodné jako stolní olivy nejlépe na aperitiv.
Vyznačují se silnou a kořenitou chutí díky přítomnosti nakrájené červené papriky. Přidání citronových slupek dává citrusové a svěží chuti. Ideální jako předkrm a jako příloha.
Tyto olivy, typické pro sicilskou oblast, obnovují starodávný recept sicilské tradice, který má jako charakteristickou plnou a mírně kořenitou chuť. Jsou velmi chutné a dobře fungují s uzeninami a sýry.
Zelené olivy bez pecky marinované v extra panenském olivovém oleji a koření, plněné česnekem. Olivy jsou vhodné jako antipasta nebo také do zeleninových salátů.
Zelené vypeckované olivy jsou vhodné do salátů, na předkrmy, pomazánky i na vaření.
Zelené olivy s peckou. Jsou marinované ve slunečnicovém oleji s čerstvými červenými papričkami a kořením. Vhodné na předkrm i do salátů.