Filtrovat dle

Cena
85 1875
Manufacturers

Kategorie

Zrající salámy

Zrající salámy
Salame Emiliano riserva 1 kg

Salame Emiliano riserva 1 kg
1,100.0g

Felino je tradiční italský salám, vyrobený z vepřového masa dle tradiční venkovské receptury pocházející z regionu Emilia Romagna. Obsahuje jen kvalitní vepřové maso naplněné do přírodních střívek. Tento salám zraje minimálně 3 měsíce, jeho chuť je díky tomu velmi pronikavá. Tento produkt je bezlepkový, neobsahuje žádnou mouku ani sušené mléko.

Cena 598 Kč
Salame Finocchiona I.G.P. 3 kg

Salame Finocchiona I.G.P. 3 kg
3,000.0g

Salám je pokrytý bílou plísní a má jemnou chuť fenyklu a také jemné okořenění. Zrání probíhá po dobu 6 měsíců.

Cena 1 484 Kč
Salame Romagnolo Oro 1 kg

Salame Romagnolo Oro 1 kg
1,100.0g

Vepřový salám úzce spjatý s krajinou Benátska, vyroben jen z libového vepřového masa a slaniny se správným množstvím tuku, poté je pečlivě okořeněn solí, pepřem a plněn do přírodních vepřových střívek. U tohoto výrobku je nejdůležitější doba zrání, která je extrémně dlouhá. Tento produkt je bezlepkový a neobsahuje žádnou mouku.

Cena 506 Kč
Ventricina piccante 3,3 kg

Ventricina piccante 3,3 kg
3,300.0g

Ventricina je pikantní italský salám vyrobený z vepřového masa, dochucený solí, pepřem a chilli papričkami. Zraje cca 2 měsíce. Má naprosto jedinečnou a nesrovnatelnou chuť. Výrobek neobsahuje lepek ani mléčné deriváty.

Cena 1 035 Kč
Salame Milano krájený 100 g

Salame Milano krájený 100 g
100.0g

Jemnozrnný salám zrající cca 3 měsíce. Je vhodný na předkrmový talíř. Salám Milano patří mezi nejznámější italské produkty.

Cena 85 Kč
Salame Padano 2 kg

Salame Padano 2 kg
2,000.0g

Tradiční vepřový vesnický salám s mozaikou bílého špeku, který se vyznačuje unikátní nasládlou chutí. Jeho výroba probíhá dodnes zcela ručně. Na výrobu salámu se používá to nejlepší italské vepřové maso v kombinaci se solí a čerstvým pepřem. Směs se plní do přírodních střívek ve kterých následně zraje po dobu nezbytně nutnou, aby dosáhl své výrazné vůně a chuti.

Cena 771 Kč
Salame cinghiale Gran...

Salame cinghiale Gran...
2,200.0g

Sušený vepřový salám ve vlastním střívku z Toskánska. Salám je vyráběn tradiční metodou s příměsí vepřového masa a masa divokých vepřů Cinghiale. V pevném pružném těle se svrchní bílou plísní. Na řezu je dobře patrná mozaika masa a špeku s charakteristickým přírodním aroma.

Cena 702 Kč
Salame Soppressa Veneta 3,7 kg

Salame Soppressa Veneta 3,7 kg
3,700.0g

Salame Sopressa Veneta je suchý salám vyrobený podle tradičního receptury z Veneta z libového vepřového masa. Salám je ručně vázaný s dlouhou dobou zrání.

Cena 1 875 Kč
Spianata Piccante 2,2 kg

Spianata Piccante 2,2 kg
2,200.0g

Pikantní vepřový středně velký salám, jeho tvar je dán tím, že v některých oblastech Itálie, kde je klima teplejší a sušší je obtížné správné zrání; tak lidská vynalézavost překonala překážku tím, že vytvořila zploštělý salám, menšího průměru který tak zajistí jeho stárnutí! Salám má krásnou červenou barvu zvýrazněnou chilli papričkou. Na řezu je mleté ​​maso proložené tukovými kostkami. Vůně je komplexní, kombinuje typické tóny semen fenyklu s intenzivním aroma chilli papričky. Chuť je velmi vyvážená.

Cena 989 Kč
Salame al piccante 400 g

Salame al piccante 400 g
400.0g

Tradiční vepřový sušený salám, pocházející ze samého srdce Toskánska z městečka Greve in Chianti. Je vyroben dle tradiční staré receptury ruční metodou. Tento salám zraje po dobu 30 dní. Po té je zavěšen nad slámu do stodoly, kde dále zraje min. dalších 30 dní. Chuť je intenzivní, vyvážená a jemná s pikantním příjemným koncem.

Cena 299 Kč
Salame Nobile 290 g

Salame Nobile 290 g
400.0g

Toskánský suchý salám z vyrobený z nejkvalitnějšího vepřového masa má silnou intenzivní chuť. Před konzumací ponechte několik minut při pokojové teplotě. Doba zrání minimálně 4 týdny. Salám je vhodný k bílému pečivu a na obložené mísy spolu s olivami. Krájí se na tenké plátky.

Cena 302 Kč
Salame con cinghiale 320 g

Salame con cinghiale 320 g
350.0g

Sušený vepřový salám ve vlastním střívku z Toskánska. Salám je vyráběn tradiční metodou s příměsí vepřového masa a masa divokých vepřů Cinghiale. V pevném pružném těle se svrchní bílou plísní. Na řezu je dobře patrná mozaika masa a špeku s charakteristickým přírodním aroma.

Cena 311 Kč