
Salsa di pomodoro Pacchino...1,900.0g
Nejlepší salsa z unikátní odrůdy čerstvých sicilských rajčat Pacchino – odrůda Costoluto. Univerzální použití na omáčky v teplé kuchyni.
Nejlepší salsa z unikátní odrůdy čerstvých sicilských rajčat Pacchino – odrůda Costoluto. Univerzální použití na omáčky v teplé kuchyni.
Passata se vyrábí ze spařených, oloupaných, jemně prolisovaných rajčat. Je hustší než rajčatová šťáva a řidší než protlak. Výrobek je připraven pro okamžité použití v kuchyni. Při vaření si udrží krásně červenou barvu a její použití je takřka neomezené. Výrobek neobsahuje konzervační látky ani barviva. Po otevření uchovejte v chladničce.
Passata se vyrábí ze spařených, oloupaných, jemně prolisovaných rajčat. Je hustší než rajčatová šťáva a řidší než protlak. Výrobek je připraven pro okamžité použití v kuchyni. Při vaření si udrží krásně červenou barvu a její použití je takřka neomezené.
Konzervovaná soudková rajčata. Soudková rajčata jsou odrůdově nejvhodnějším druhem na přípravu omáček a jiných rajčatových pokrmů. Nemají velké množství semínek, která přidávají nežádoucí kyselost a jsou velmi masitá.
Polpa di Pomodoro jsou na jemno sekaná rajčata ve vlastní šťávě. Nepostradatelná při přípravě omáček, polévek a pizzy.
Rajčatový koncentrát se skvělou a nezaměnitelnou intenzivní chutí čerstvých rajčat. Je ideální pro všestranné použití v kuchyni, dodává pokrmům jasnou červenou barvu. Na rozdíl od ostatních koncentrátů ho lze používat bez ředění vodou.
Loupaná celá rajčata v rajčatové šťávě se vyrábí z vyzrálých rajčat. Přísné zpracovatelské procesy zaručují čerstvost a kvalitu výrobku, která je typická pro právě utržené rajčatové plody. Loupaná rajčata jsou vhodná pro husté a delikátní omáčky zejména na těstoviny.
Nejlepší salsa z unikátní odrůdy čerstvých sicilských rajčat Pacchino - odrůda Costoluto. Univerzální použití na omáčky v teplé kuchyni.
Pikantní italská rajčatová, krémová omáčka na těstoviny jejíž hlavní složkou jsou nakrájená rajčata, sýr pecorino, česnek, chilli paprička, petržel, sůl a extra panenský olivový olej. Tato omáčka je typická pro město Řím a obecně pro celou oblast Lazio. Nejznámějším receptem na použití této omáčky jsou Penne all'Arrabbiata.
Tradiční italská omáčka s rajčaty a bazalkou pro všestranné použití. Ochucený, hotový produkt vhodný po ohřátí k těstovinám.
Rajčatová omáčka (sugo) s pravými hříbky od Casa Rinaldi. Sugo, poctivá rajčatová omáčka, je chloubou italské kuchyně a základem pro mnoho receptů.
Sugo alla Napoletana je tradiční italská jemná rajčatová omáčka (receptura je původem z Neapole). Omáčka je hotový pokrm, který je po ohřátí vhodný k těstovinám.