Filtrovat dle

Kategorie
více... méně
Cena
85 1522
Manufacturers

Kategorie

Nakládané potraviny

Nakládané potraviny
Carciofi alla Romana 340 g

Carciofi alla Romana 340 g
340.0g

Artyčoky nakládané v aromatickém oleji jsou vhodné na předkrmy, do salátů s kuskusem nebo s mletým masem.

Cena 225,00 Kč
Carciofi con Gambo 550 g

Carciofi con Gambo 550 g
970.0g

Celé artyčoky se stopkou pečlivě vybrané ze země původu, tyto celé artyčoky se stopkou si zachovávají svou konzistenci a svou přirozenou chuť. Díky jednoduchému přidání petrželky a česneku jsou ideální jako předkrm nebo jako příloha masových pokrmů.

Cena 404,00 Kč
Carciofi Spicchi al...

Carciofi Spicchi al...
2,400.0g

Krájené artyčoky ve vodě jsou vhodné do salátů i na předkrmy.

Cena 303,00 Kč
Carciofi interi al Naturale...

Carciofi interi al Naturale...
1,200.0g

Artyčoky srdíčka ve vodě mají skvělou přírodní chuť a jsou křupavé. Vhodné jako příloha nebo jako složka lahodných receptů.

Cena 388,00 Kč
Carciofi alla Brace 2,9 kg

Carciofi alla Brace 2,9 kg
2,900.0g

Nakládané grilované artyčoky. Vhodné jako předkrm, příloha k masu nebo přísada na pizzu.

Cena 1 522,00 Kč
Capperi in aceto con gambo...

Capperi in aceto con gambo...
1,700.0g

Zelené plody keře kapary trnité, připomínající drobné okurky se stopkou. Mají trpkou, pikantní chuť, která může připomínat olivy. Používají se jako součást obložených talířů a lze s nimi nevšedně ozdobit zeleninové saláty nebo se konzumují v kombinaci se sýry.

Cena 605,00 Kč
Cipolline Boretane al aceto...

Cipolline Boretane al aceto...
300.0g

Cibule borettana pochází z malého městečka Boretta v provincii Regiio Emilia. Cibulky mají jedinečnou sladkou chuť. Název Cipollini je v italštině výraz pro malou cibuli. Cibulky Borettana mají výrazný zploštělý talířovitý tvar. Cibulky marinované v balsamickém octu z Modeny jsou měkké a mají sametovou jemnou chuť. Přidávají se do teplých pokrmů a studené se hodí na předkrm.

Cena 124,00 Kč
Cipolline Borettane all'...

Cipolline Borettane all'...
800.0g

Cibule borettana pochází z malého městečka Boretta v provincii Regiio Emilia. Cibulky mají jedinečnou sladkou chuť. Název Cipollini je v italštině výraz pro malou cibuli. Cibulky Borettana mají výrazný zploštělý talířovitý tvar. Cibulky marinované v balsamickém octu z Modeny jsou měkké a mají sametovou jemnou chuť. Přidávají se do teplých pokrmů a studené se hodí na předkrm.

Cena 194,00 Kč
Antipasto di verdure 280 g

Antipasto di verdure 280 g
280.0g

Nakládaná zelenina je ideální jako předkrm nebo doplněk obědů a večeří. Je vhodná i jako přísada do omelety.

Cena 93,00 Kč
Friarielli Broccoli alla...

Friarielli Broccoli alla...
850.0g

Očištěná mladá brokolice ve slunečnicovém oleji. Vynikající na pizzu nebo jako přísada do neapolského chleba plněného brokolicí a klobásou. Unikátní chuť nejlepší brokolice po celý rok.

Cena 350,00 Kč
Asparagi verdi in aqua 450 ml

Asparagi verdi in aqua 450 ml
750.0g

Zelený chřest vysoké kvality naložený ve slané vodě. Na rozdíl od bílého chřestu, zelená odrůda se pěstuje na volném prostranství a bez zakrytí. Slunečním zářením je proto vytvořen v chřestu chlorofyl a chřest poté získává zelenou barvu. Zelený chřest má mnohem intenzivnější chuť a je vhodný jako předkrm nebo jakou součást vaječné omelety.

Cena 112,00 Kč