
Créma di Funghi porcini 500 g500.0g
Houbový krém vhodný na přípravu omáček na těstoviny i na přípravu polévek. Je velmi aromatický.
Houbový krém vhodný na přípravu omáček na těstoviny i na přípravu polévek. Je velmi aromatický.
Pesto alla Genovese je nejznámější specialitou z Janova – Ligurie. Připravuje se z bazalky, olivového oleje, česneku, piniových semen a sýra. Pesto se používá především na těstoviny ale i k dochucení polévek.
Bazalkové pesto je vyrobené z čerstvé bazalky a piniových oříšků, rozmixovaných do krémové směsi. Je to základ pro mnoho tradičních italských domácích omáček.
Bazalkové pesto je vyrobené z čerstvé bazalky a piniových oříšků, rozmixovaných do krémové směsi. Je to základ pro mnoho tradičních italských domácích omáček.
Rajčatové pesto s bazalkou má krémovou strukturu a je vhodné na těstoviny nebo jako příloha k pečenému masu. Hodí se i jako doplněk ke kozím sýrům a grilovaným rybám.
Bazalkové pesto je vyrobené z čerstvé bazalky a piniových oříšků, rozmixovaných do krémové směsi. Je to základ pro mnoho tradičních italských domácích omáček.
Vynikající omáčka z hub a bílých lanýžů vhodná na těstoviny a risotto. Výrobek je připraven k přímému použití.
Bruschetta je tradiční italský předkrm jehož název je odvozen od slova bruscare což znamená péci. Základem bruschetty je opečený chléb, nasekaná rajčata a kvalitní extra panenský olivový olej. Jedná se o hotový ochucený produkt, který se používá přímo na opečený chléb.
Omáčka na jejíž základem jsou artyčoky, olivy a zlomky letních lanýžů. Ideální směs pro přípravu předkrmů, sendvičů nebo bruschetty.
Naše krémy jsou výborné pro pomazánky na krutonech, bruschetách a na nádivku sendvičů. Mnoho návrhů na mnoho chutí, vše velmi příjemné, dokonce i v kořeněné verzi.