Amatrice - 1/16 Pecorino...1,700.0g
Aromatická a mírně pikantní chuť, více či méně intenzivní v závislosti na době zrání.
- -282,74 Kč
Aromatická a mírně pikantní chuť, více či méně intenzivní v závislosti na době zrání.
Tento tvrdý sýr pocházející z oblasti Soresina v Itálii se vyznačuje svou pevnou a kompaktní texturou. Sýr má jemnou bílou barvu a je vyroben podle tradičních italských metod, které zaručují vysokou kvalitu a autentickou chuť. Díky své pevnosti je ideální pro strouhání na těstoviny, pizzu nebo jiné pokrmy, kde zvýrazní chuť a dodá jídlu bohatost. Sýr je také skvělý jako součást sýrových talířů nebo jako doplněk k vínu.
Tento tvrdý sýr pocházející z oblasti Soresina v Itálii se vyznačuje svou pevnou a kompaktní texturou. Sýr má jemnou bílou barvu a je vyroben podle tradičních italských metod, které zaručují vysokou kvalitu a autentickou chuť. Díky své pevnosti je ideální pro strouhání na těstoviny, pizzu nebo jiné pokrmy, kde zvýrazní chuť a dodá jídlu bohatost. Sýr je také skvělý jako součást sýrových talířů nebo jako doplněk k vínu.
Tento tvrdý sýr pocházející z oblasti Soresina v Itálii se vyznačuje svou pevnou a kompaktní texturou. Sýr má jemnou bílou barvu a je vyroben podle tradičních italských metod, které zaručují vysokou kvalitu a autentickou chuť. Díky své pevnosti je ideální pro strouhání na těstoviny, pizzu nebo jiné pokrmy, kde zvýrazní chuť a dodá jídlu bohatost. Sýr je také skvělý jako součást sýrových talířů nebo jako doplněk k vínu.
Grana Padano se vyrábí v historické chráněné oblasti původu. Díky příspěvku drobných dodavatelů v provinciích Mantova a Brescia, dvou nejdůležitějších oblastí pro výrobu tohoto sýra je s chráněnou ochranou známkou D.O.P. Jedná se tvrdý sýr z kravského mléka o obsah tuku 39-41%. Grana Padano má pevnou drobivou strukturu těsta. Vhodná kombinace s vínem: Barolo, Zinfandel nebo Gavi.
Grana Padano se vyrábí v historické chráněné oblasti původu. Díky příspěvku drobných dodavatelů v provinciích Mantova a Brescia, dvou nejdůležitějších oblastí pro výrobu tohoto sýra je s chráněnou ochranou známkou D.O.P. Jedná se o tvrdý sýr z kravského mléka o obsah tuku 39-41%. Grana Padano má pevnou drobivou strukturu těsta. Vhodná kombinace s vínem: Barolo, Zinfandel nebo Gavi.
Pokud hledáte maximální pohodlí a kvalitu, Grana Padano Grattugiato v sáčku od Virgilio se stane nepostradatelnou součástí vaší kuchyně. Tento sýr je vyráběn v historické oblasti s chráněným označením původu díky přispění sýrárenských závodů v provinciích Mantova a Brescia, a má nezaměnitelnou chuť kvalitního vyzrálého sýra. Virgilio používá pouze 100% italský Grana Padano, který je čerstvě strouhaný, aby si zachoval svou vůni a čerstvost. Použijte ho k dochucení těstovinového pokrmu nebo k jednoduchému obohacení vašich jídel. Po použití stačí obal znovu uzavřít, aby sýr zůstal čerstvý a voňavý.
Delikátní sýr světlé barvy s velmi opojným aroma lanýžů. Lanýže, jako dominantní vjem převládají také v chuti. Jejich velmi jemná struktura, je čitelná i v měkkém a pružném těstě sýru. Tento sýr skýtá přímo labužnický zážitek.
Gorgonzola je prastará sýrová specialita, která původně pochází z lombardského městečka Gorgonzola. Označení D.O.P si nese od roku 1953. Výborně se hodí k vejcím, polentě a ořechům. Omáčky a krémy lze skvěle dochutit právě gorgonzolou.
Čtyřhranný sýr o váze cca 2kg je typický měkký sýr z kravského mléka z lombardských provincií. Na jeho typické hnědé kůře se snadno tvoří plíseň, přímo pod kůrou je těsto měkké a slámově žluté. Uvnitř je sýr kompaktní, křehký a má bělavou barvu. Sýr je vhodný k polentě a zralým hruškám na závěr večeře. Doba zrání je nejméně 1 měsíc. Označení D.O.P si Taleggio nese od roku 1988.
Vanička 8x500 g sýru Mozzarella Fior di Latte.
Ideální na těstoviny, omáčku, pizzu a všechna pečená jídla. Uchovávejte při teplotě +4C/+20C. Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 3-4 dnů.
Drcení a balení sýra vyžaduje skutečné řemeslné zpracování. Kaasbrik dodává po celém světě kvalitní výrobky připravené k použití: drcené nebo julienné, vločky nebo kostičky, prášek nebo plátky. S řešením Kaasbrik „smart in cheese“ získáte správný produkt v požadované velikosti balení od 70 g do 4 kg. Mozzarella na pizzu je specialitou domu. Sýrová řešení si najdou cestu jako polevu na pizzu naše lasagne, jako gratinované nebo jako přísada do omáček a náplní, na špagety nebo ostatní těstoviny. Takto dokonale dochutíte všechna svá jídla.
Tvrdý sýr z kravského mléka.
Strouhaná směs sýrů ideální pro obohacení pokrmů, zapečených těstovin i slaných koláčů.
Sýr z kravského mléka s pevnou kůrou obalenou v koření a zbarvenou zráním v hroznech červeného vína. Krémově zbarvené těsto je velmi pružné s podmanivým mléčným aroma.
Mascarpone je sýrový produkt vyráběný ze smetany z kravského mléka. Masacrpone se podává k snídani a používá se slaných i sladkých pokrmů. Pro vysoký obsah tuku ho lze použít místo smetany a je nepostradatelnou surovinou pro přípravu dezertu: Tiramisu.
Fior di Latte Mozzarella Julienne je vysoce kvalitní čerstvý sýr vyrobený z plnotučného kravského mléka, který je krájený na tenké podlouhlé kousky. Tento tradiční italský produkt je známý svou jemnou a krémovou strukturou, která je typická pro mozzarellu vyrobenou z kravského mléka.
Fior di Latte Mozzarella je vysoce kvalitní čerstvý sýr vyrobený z plnotučného kravského mléka. Tento tradiční italský produkt je známý svou jemnou a krémovou strukturou, která je typická pro mozzarellu vyrobenou z kravského mléka.
Sýr s jemnou mléčnou chutí vyrobený pomocí techniky pasta filata na výrobní lince pro mozzarellu. Tento sýr je ideální pro různé druhy pečených a teplých pokrmů. Specifické použití – na pizzu.
Sýr na pizzu.
Výrobek z mléka a rostlinného tuku.
Burrata je čerstvý sýr z kravského mléka, velmi podobný mozzarelle. Má měkkou strukturu těsta a velmi příjemnou mléčnou chuť. Burrata je váček z hnětené sýřeniny, který se plní smetanou a kousky ručně roztrhané sýrové hmoty. Náplni se říká stracciatella (z italského slova stracciato - roztrhaný). Burrata je dodávána v praktické izolované plastové vaničce. Sýr se podává při pokojové teplotě a je nutné ji rychle spotřebovat. Výborně se hodí k sušené šunce, salátům, čerstvým rajčatům s extra panenským olivovým olejem i k těstovinám.
Tato caciotta válcového tvaru s poměrně měkkou a elastickou konzistencí má díky kouskům přidaných chilli papriček pálivou chuť.
Název Mozzarella je odvozen od italského slova: MOZZARE tzn. vykrajovat nebo oříznout. Na krátkou chvíli se vkládá do solné lázně, kde se konzervuje. Konzumuje se jako čerstvý sýr a proto prodáván v ochranném nálevu. Mozzarela je známá po celém světě jako měkký čerstvý sýr z kravského mléka. Tato mozzarella je již nastrouhaná, proto se hodí zvláště pro restaurace a pizzerie na přípravu tradiční italské pizzy.
Tradiční Stracciatella od firmy Sabeli.