Seznam produktů značky Masiello food
Víno je nepochybně převládajícím vývozem z Verony. Provincie Verona vyrábí jemné květinové a voňavé bílé s ovocnými vůněmi. Odvětví ve Veroně zahrnuje řadu farem a společností všech velikostí, které se zabývají výrobou, zpracováním, marketingem a distribucí potravin, a také se podílí na kultuře potravin a vzdělávání, školení a výzkumu v této oblasti.
Odvětví ve Veroně zahrnuje řadu farem a společností všech velikostí, které se zabývají výrobou, zpracováním, marketingem a distribucí potravin, a také se podílí na kultuře potravin a vzdělávání, školení a výzkumu v této oblasti. Mezi produkty segmentu v oblasti Verony je velmi oceňován příspěvek na trh s rýží díky vysoce kvalitní odrůdě Vialone Nano, které Evropské společenství získalo status chráněného zeměpisného označení. Vialone Nano Veronese je výsledkem dlouhého procesu hybridizace a pečlivého výběru. Víno je nepochybně převládajícím vývozem z Verony. Provincie Verona vyrábí jemné květinové a voňavé bílé s ovocnými vůněmi, jako jsou Soave, Custoza, Lugana, Durello a Valdadige, a pak jsou tu dobře strukturované červené s nádechem lesního ovoce a orientálního koření, jako jsou Bardolino, Valpolicella a Amarone. Dezertní víno Recioto di Soave má zajímavé kandované ovoce a medové parfémy, zatímco Recioto della Valpolicella nabízí vzrušující směs lesního ovoce a lékořice.
Zobrazení 1-7 z 7 položek
Zelené plody keře kapary trnité, připomínající drobné okurky se stopkou. Mají na trpkou, pikantní chuť, která může připomínat olivy. Používají se jako součást obložených talířů a lze s nimi nevšedně ozdobit zeleninové saláty nebo se konzumují v kombinaci se sýry.
Kapary jsou nerozvinutá poupata květů keře kapary trnité, naložená v soli nebo v solném nálevu, případně v solném nálevu s vinným octem. Hojně se používají ve středomořské kuchyni do salátů, omáček, na těstoviny, na pizzu i k různým masům nebo rybám. Kapary v nálevu lze při vaření použít bez úpravy, kapary nakládané v soli je třeba propláchnout, aby svou chutí nepřehlušily chuť ostatních přísad pokrmu.
Artyčoky srdíčka ve vodě mají skvělou přírodní chuť a jsou křupavé. Vhodné jako příloha nebo jako složka lahodných receptů.
Krájené artyčoky ve vodě jsou vhodné do salátů i na předkrmy.
Olivy Bella di Cerignola je olivový kultivar, který se pěstuje v provincii Foggia v obci Cerignola, odkud pochází jejich název. Plody se vyznačují značnou velikostí a vysokou výtěžností. Sběr probíhá v polovině měsíce října. Mají ovocnou chuť, pevnou dužninu a krásnou černou barvu. Jsou vhodné jako aperitiv.
Sušená rajčata v oleji jsou ideální pro předkrmy i k vaření.
Sušená rajčata v oleji jsou ideální pro předkrmy i k vaření.