Pomodori secchi in olio di...900.0g
Sušená rajčata v oleji jsou ideální pro předkrmy i k vaření.
Víno je nepochybně převládajícím vývozem z Verony. Provincie Verona vyrábí jemné květinové a voňavé bílé s ovocnými vůněmi. Odvětví ve Veroně zahrnuje řadu farem a společností všech velikostí, které se zabývají výrobou, zpracováním, marketingem a distribucí potravin, a také se podílí na kultuře potravin a vzdělávání, školení a výzkumu v této oblasti.
Odvětví ve Veroně zahrnuje řadu farem a společností všech velikostí, které se zabývají výrobou, zpracováním, marketingem a distribucí potravin, a také se podílí na kultuře potravin a vzdělávání, školení a výzkumu v této oblasti. Mezi produkty segmentu v oblasti Verony je velmi oceňován příspěvek na trh s rýží díky vysoce kvalitní odrůdě Vialone Nano, které Evropské společenství získalo status chráněného zeměpisného označení. Vialone Nano Veronese je výsledkem dlouhého procesu hybridizace a pečlivého výběru. Víno je nepochybně převládajícím vývozem z Verony. Provincie Verona vyrábí jemné květinové a voňavé bílé s ovocnými vůněmi, jako jsou Soave, Custoza, Lugana, Durello a Valdadige, a pak jsou tu dobře strukturované červené s nádechem lesního ovoce a orientálního koření, jako jsou Bardolino, Valpolicella a Amarone. Dezertní víno Recioto di Soave má zajímavé kandované ovoce a medové parfémy, zatímco Recioto della Valpolicella nabízí vzrušující směs lesního ovoce a lékořice.
Sušená rajčata v oleji jsou ideální pro předkrmy i k vaření.
Sušená rajčata v oleji jsou ideální pro předkrmy i k vaření.
Olivy Bella di Cerignola je olivový kultivar, který se pěstuje v provincii Foggia v obci Cerignola, odkud pochází jejich název. Plody se vyznačují značnou velikostí a vysokou výtěžností. Sběr probíhá v polovině měsíce října. Mají ovocnou chuť a pevnou dužninu a krásnou zelenou barvu. Jsou vhodné jako aperitiv.
Olivy patří mezi velmi výživné potraviny. Obsahují vlákninu, vitamíny, minerály a kyselinu olejovou, která pomáhá potlačit vstřebávání špatného cholesterolu. Olive Nere Leccino jsou ideální pro koktejly, na saláty, pizzu a jsou vhodné jako předkrm.
Olivy Bella di Cerignola je olivový kultivar, který se pěstuje v provincii Foggia v obci Cerignola, odkud pochází jejich název. Plody se vyznačují značnou velikostí a vysokou výtěžností. Sběr probíhá v polovině měsíce října. Mají ovocnou chuť, pevnou dužninu a krásnou černou barvu. Jsou vhodné jako aperitiv.
Krájené artyčoky ve vodě jsou vhodné do salátů i na předkrmy.
Artyčoky srdíčka ve vodě mají skvělou přírodní chuť a jsou křupavé. Vhodné jako příloha nebo jako složka lahodných receptů.
Kapary jsou nerozvinutá poupata květů keře kapary trnité, naložená v soli nebo v solném nálevu, případně v solném nálevu s vinným octem. Hojně se používají ve středomořské kuchyni do salátů, omáček, na těstoviny, na pizzu i k různým masům nebo rybám. Kapary v nálevu lze při vaření použít bez úpravy, kapary nakládané v soli je třeba propláchnout, aby svou chutí nepřehlušily chuť ostatních přísad pokrmu.
Zelené plody keře kapary trnité, připomínající drobné okurky se stopkou. Mají na trpkou, pikantní chuť, která může připomínat olivy. Používají se jako součást obložených talířů a lze s nimi nevšedně ozdobit zeleninové saláty nebo se konzumují v kombinaci se sýry.