
Asparagi Bianchi 230 g230.0g
Bílý chřest ve slaném nálevu vhodný na přípravu pizzy a těstovin.
Společnost Mazza Alimentari působí v potravinářském průmyslu již 65 let. Vášeň pro potraviny a italské tradice zde byla vždy středem zájmu. Hlavním cílem je plně uspokojit potřeby zákazníků s cílem vytvořit silné a trvalé vztahy. Základem značky Mazza jsou: Tradice, kvalita a servis.
Mazza je rodinná firma založena panem Giovannim Mazza před šedesáti pěti lety. Během prvních let společnost působila především v Itálii, nyní 65% svého obratu získává z prodeje v zahraničí. Mazza má kompletní řadu produktů pro trh HORECA i pro maloobchodní trh.
Společnost Mazza Alimentari působí v potravinářském průmyslu již 65 let. Vášeň pro potraviny a italské tradice zde byla vždy středem zájmu. Hlavním cílem je plně uspokojit potřeby zákazníků s cílem vytvořit silné a trvalé vztahy. Základem značky Mazza jsou: Tradice, kvalita a servis.
Mazza je rodinná firma založena panem Giovannim Mazza před šedesáti pěti lety. Během prvních let společnost působila především v Itálii, nyní 65% svého obratu získává z prodeje v zahraničí. Mazza má kompletní řadu produktů pro trh HORECA i pro maloobchodní trh.
Bílý chřest ve slaném nálevu vhodný na přípravu pizzy a těstovin.
Zelený chřest vysoké kvality naložený ve slané vodě. Na rozdíl od bílého chřestu, zelená odrůda se pěstuje na volném prostranství a bez zakrytí. Slunečním zářením je proto vytvořen v chřestu chlorofyl a chřest poté získává zelenou barvu. Zelený chřest má mnohem intenzivnější chuť a je vhodný jako předkrm nebo jakou součást vaječné omelety.
Zelené plody keře kapary trnité, připomínající drobné okurky se stopkou. Mají trpkou, pikantní chuť, která může připomínat olivy. Používají se jako součást obložených talířů a lze s nimi nevšedně ozdobit zeleninové saláty nebo se konzumují v kombinaci se sýry.
Nakládané čerstvé cibulky borettane ve sladkokyselém octovém nálevu. Vhodné pro studené předkrmy i do salátů nebo jako příloha.
Acciughe neboli ančovičky (sardelové filety) jsou základem mnoha italských receptů. Hodí se zejména na salátové zálivky, do těstovin, omáček, na pizzu i do slaných koláčů. Ančovičky lze přidat i do míchaných vajíček, do tapenády a sendvičů. Po otevření skladujte v uzavřené nádobě v chladu.
Houby krájené na plátky v oleji vhodné na pizzu.
Žampiony krájené na plátky ve vodě vhodné na pizzu.
Dušené hříbky. Produkt je dodáván v oleji. Jsou vysušené a lze je použít tak, jak jsou, nebo je restovat na pánvi. Ideální pro hlavní jídla, přílohy a pizzy.
Černé olivy krájené na kolečka ve vodě, vhodné na přípravu pizzy a těstovin.
Lombardské papriky jsou vhodné jako předkrm nebo příloha k pečenému masu.
Plátky artyčoků ve slunečnicovém oleji jsou vhodné na pizzu. Opékané na olivovém oleji s petrželkou a česnekem jsou vynikajícím předkrmem.
Kousky tuňáka první jakosti ve slunečnicovém oleji. Maso má vynikající chuť a skvělou konzistenci. Zpracováno ručně.