Olive nere rondelle 800 g800.0g
Černé olivy krájené na kolečka ve vodě, vhodné na přípravu pizzy a těstovin.
Společnost Mazza Alimentari působí v potravinářském průmyslu již 65 let. Vášeň pro potraviny a italské tradice zde byla vždy středem zájmu. Hlavním cílem je plně uspokojit potřeby zákazníků s cílem vytvořit silné a trvalé vztahy. Základem značky Mazza jsou: Tradice, kvalita a servis.
Mazza je rodinná firma založena panem Giovannim Mazza před šedesáti pěti lety. Během prvních let společnost působila především v Itálii, nyní 65% svého obratu získává z prodeje v zahraničí. Mazza má kompletní řadu produktů pro trh HORECA i pro maloobchodní trh.
Společnost Mazza Alimentari působí v potravinářském průmyslu již 65 let. Vášeň pro potraviny a italské tradice zde byla vždy středem zájmu. Hlavním cílem je plně uspokojit potřeby zákazníků s cílem vytvořit silné a trvalé vztahy. Základem značky Mazza jsou: Tradice, kvalita a servis.
Mazza je rodinná firma založena panem Giovannim Mazza před šedesáti pěti lety. Během prvních let společnost působila především v Itálii, nyní 65% svého obratu získává z prodeje v zahraničí. Mazza má kompletní řadu produktů pro trh HORECA i pro maloobchodní trh.
Černé olivy krájené na kolečka ve vodě, vhodné na přípravu pizzy a těstovin.
Bílý chřest ve slaném nálevu vhodný na přípravu pizzy a těstovin.
Zelený chřest vysoké kvality naložený ve slané vodě. Na rozdíl od bílého chřestu, zelená odrůda se pěstuje na volném prostranství a bez zakrytí. Slunečním zářením je proto vytvořen v chřestu chlorofyl a chřest poté získává zelenou barvu. Zelený chřest má mnohem intenzivnější chuť a je vhodný jako předkrm nebo jakou součást vaječné omelety.
Žampiony krájené na plátky ve vodě vhodné na pizzu.
Kousky tuňáka první jakosti ve slunečnicovém oleji. Maso má vynikající chuť a skvělou konzistenci. Zpracováno ručně.
Nakládané čerstvé cibulky borettane ve sladkokyselém octovém nálevu. Vhodné pro studené předkrmy i do salátů nebo jako příloha.
Houby krájené na plátky v oleji vhodné na pizzu.
Plátky artyčoků ve slunečnicovém oleji jsou vhodné na pizzu. Opékané na olivovém oleji s petrželkou a česnekem jsou vynikajícím předkrmem.
Zelené plody keře kapary trnité, připomínající drobné okurky se stopkou. Mají trpkou, pikantní chuť, která může připomínat olivy. Používají se jako součást obložených talířů a lze s nimi nevšedně ozdobit zeleninové saláty nebo se konzumují v kombinaci se sýry.
Dušené hříbky. Produkt je dodáván v oleji. Jsou vysušené a lze je použít tak, jak jsou, nebo je restovat na pánvi. Ideální pro hlavní jídla, přílohy a pizzy.
Acciughe neboli ančovičky (sardelové filety) jsou základem mnoha italských receptů. Hodí se zejména na salátové zálivky, do těstovin, omáček, na pizzu i do slaných koláčů. Ančovičky lze přidat i do míchaných vajíček, do tapenády a sendvičů. Po otevření skladujte v uzavřené nádobě v chladu.