-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Duca di Salaparuta - Corvo Rosa 0,75 l
kód: 403
253,19 Kč
S DPH
4-7 dnů
Růžové víno odrůdy Nero ď Avola a Nerello s čistou růžovou barvou, jemným ovocným aroma a decentním pozadím růžových okvětních lístků. Na chuti příjemně svěží, vyvážené s jemnou ovocností připomínající maliny a čerstvé lesní plody. Středně plné letní víno s velmi elegantním dozvukem.
Klasifikace: IGT
Poloha: Centrální a západní Sicílie, provincie Trapani. Půda je různorodá, bohatá na vápenec. Vinice v nadmořských výškách mezi 100 – 250m.n.m.. Hustota výsadby 4000 keřů/ha. První ročník 1968.
Vinifikace: Ruční sklizeň od druhého týdne září až do konce měsíce. Krátká studená macerace se slupkami ( max. 12 hodin ). Následuje jemné lisování. Fermentace v nerezových tancích při teplotách 17 – 18°C. Víno dozrává v nerezu do února. Před distribucí odpočívá dva měsíce v láhvi.
Gasto párování: Antipasti, lehká kuchyně a saláty.
Teplota servisu: 8-10°C
Obsah alkoholu: 11%
Poloha: Centrální a západní Sicílie, provincie Trapani. Půda je různorodá, bohatá na vápenec. Vinice v nadmořských výškách mezi 100 – 250m.n.m.. Hustota výsadby 4000 keřů/ha. První ročník 1968.
Vinifikace: Ruční sklizeň od druhého týdne září až do konce měsíce. Krátká studená macerace se slupkami ( max. 12 hodin ). Následuje jemné lisování. Fermentace v nerezových tancích při teplotách 17 – 18°C. Víno dozrává v nerezu do února. Před distribucí odpočívá dva měsíce v láhvi.
Gasto párování: Antipasti, lehká kuchyně a saláty.
Teplota servisu: 8-10°C
Obsah alkoholu: 11%