-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Casale del Giglio - Petit Verdot 0,75 l
kód: 37251
490,05 Kč
S DPH
4-7 dnů
Víno hluboké temné barvy s vůní bobulového ovoce, třešní, koření a jalovce. Chuť je plná a strukturovaná, kořeněná s jemnou ušlechtilou tříslovinou. V dochuti dlouhé, kořeněné s nádechem bílého pepře.
Klasifikace: IGT
Poloha: Lazio, Střední Itálie, cca 50 kilometrů jižně od Říma. Nedaleko moře, které má velký vliv na místní mikroklima. Půdy jsou bohaté, převážně jílovité.
Vinifikace: Ruční sklizeň jen plně vyzrálých hroznů. Při vinifikaci se uplatňuje delestage i batonage (promíchávání matolinového klobouku a přelévání moštu skrz matoliny). Kvašení probíhá 15 dní při teplotách mezi 26 – 28°C. U části vína probíhá malolaktická fermentace. Z části fermentuje v nerezových tancích a z části v dubových sudech. Zrání probíhá v sudech Barrique 8 – 12 měsíců, dalších 6 měsíců v láhvi.
Gasto párování: Jehněčí kotletky a grilovaná masa.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 13,5%
Poloha: Lazio, Střední Itálie, cca 50 kilometrů jižně od Říma. Nedaleko moře, které má velký vliv na místní mikroklima. Půdy jsou bohaté, převážně jílovité.
Vinifikace: Ruční sklizeň jen plně vyzrálých hroznů. Při vinifikaci se uplatňuje delestage i batonage (promíchávání matolinového klobouku a přelévání moštu skrz matoliny). Kvašení probíhá 15 dní při teplotách mezi 26 – 28°C. U části vína probíhá malolaktická fermentace. Z části fermentuje v nerezových tancích a z části v dubových sudech. Zrání probíhá v sudech Barrique 8 – 12 měsíců, dalších 6 měsíců v láhvi.
Gasto párování: Jehněčí kotletky a grilovaná masa.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 13,5%