-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Arnaldo Caprai - Anima Umbra Rosso 0,75 l
kód: 42945
261,36 Kč
S DPH
4-7 dnů
Kupáž klasických italských odrůd Sangiovese a Canaiolo dává tomuto vínu jiskrnou rubínovou barvu a čerstvé aroma třešní a višní. V chuti je rovněž ovocné s příjemnou svěžestí a decentní tříslovinou.
Klasifikace: IGT
Poloha: Umbria. Vinice v zóně Montefalco. Vyšší nadmořské výšky, kolem 300m.n.m.. Půdy bohaté na kamení. Výnos: 8t/ha. Systém vedení révy: Cordon
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v posledním týdnu v září. Velmi jemné lisování, odstopkování, dále je mošt neustále přeléván přes slupky, aby došlo k maximálnímu vyextrahování barviva aromat a ostatních složek obsažených ve slupkách. Rmutace probíhá po dobu 10 - 15 dní. Víno zraje 8 měsíců v sudech Barrique a 3 měsíce v láhvi.
Gasto párování: Pasta, ragú a červená masa.
Teplota servisu: 16-18°C
Poloha: Umbria. Vinice v zóně Montefalco. Vyšší nadmořské výšky, kolem 300m.n.m.. Půdy bohaté na kamení. Výnos: 8t/ha. Systém vedení révy: Cordon
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v posledním týdnu v září. Velmi jemné lisování, odstopkování, dále je mošt neustále přeléván přes slupky, aby došlo k maximálnímu vyextrahování barviva aromat a ostatních složek obsažených ve slupkách. Rmutace probíhá po dobu 10 - 15 dní. Víno zraje 8 měsíců v sudech Barrique a 3 měsíce v láhvi.
Gasto párování: Pasta, ragú a červená masa.
Teplota servisu: 16-18°C