- VELKOOBCHOD
-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Vína
- Alkohol
- ZNAČKY
- Kontakt

Aceto di vino bianco 6% 1 l
kód: 44364
Ocet je kořenící prostředek, který se vyrábí tak, že do slabě alkoholického bílého nebo červeného vína se přidají octové bakterie a počká se až se alkohol přemění v kyselinu octovou. Ocet patří především do studené kuchyně při přípravě salátových zálivek. V teplé kuchyni lze použít pro zjemnění marinád, nebo k osvěžení omáček.
Název italsky: Aceto di vino bianco
Spotřebitelské balení: 1 l
Složení:
Víno a antioxidanty: oxid siřičitý.
Nutriční hodnoty:
Energetická hodnota na 100 g 84 kj / 19 kcal
Tuky (g): 0,1 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0 Sacharidy (g): 0,1, z toho Cukry (g): 0 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0, Bílkoviny (g): 0,01 Vitamíny (g): 0 Minerální látky (g): 0 Sůl (g): 0,09.
Alergeny:
Oxid siřičitý a siřičitany.

Ocet je kořenící prostředek, který se vyrábí tak, že do slabě alkoholického bílého nebo červeného vína se přidají octové bakterie a počká se až se alkohol přemění v kyselinu octovou. Ocet patří především do studené kuchyně při přípravě salátových zálivek. V teplé kuchyni lze použít pro zjemnění marinád, nebo k osvěžení omáček.