Seznam produktů značky Giacinto Callipo spa

Giacinto Callipo založil naši společnost již v roce 1913 v Pizzu, krásném městě v Kalábrii, které je historicky známé pro lov tuňáků a tonarů. Naše společnost byla první v Kalábrii a jeden z prvních podniků v Itálii, který pocínoval vzácného tuňáka ve Středomoří. 

Giacinto Callipo založil naši společnost již v roce 1913 v Pizzu, krásném městě v Kalábrii, které je historicky známé pro lov tuňáků a tonarů. Naše společnost byla první v Kalábrii a jeden z prvních podniků v Itálii, který pocínoval vzácného tuňáka ve Středomoří. Od svého založení je „kvalita na prvním místě“ posláním, kterým se společnost Callipo vydala: ve skutečnosti byla společnosti Callipo v roce 1926 udělena licence „oficiálního dodavatele“ společností Real Casa. Po 106 letech se Callipo nikdy nezakolísal od tohoto principu: „způsobu bytí“, na kterém naše podnikání neustále závisí, dobře si je vědom toho, že představuje tajemství úspěchu. Dne 14. ledna 2013 oslavila naše společnost sté výročí činnosti. Při této příležitosti jsme uspořádali řadu aktivit a obdrželi jsme několik poděkování. Zejména italská poštovní služba vydala zvláštní zrušení razítka. Rovněž prezident Italské republiky Giorgio Napolitano si přál „připojit se“ k oslavám věnováním pamětní desky této historické události. Deska byla nabídnuta našemu správci Pippovi Callipovi spolu s dopisem, v němž hlava státu vyjádřila nesmírné ocenění za neochvějný závazek společnosti obnovit a předat zkušenosti s neocenitelnou obchodní tradicí.

Počet produktů: 52

Giacinto Callipo spa

Zobrazení 1-24 z 52 položek

Aktivní filtry

Bottarga di tonno...

Bottarga di tonno...
40.0g

Bottarga je sušený kaviár. Bottarga se vyrábí z ušlechtilých ryb, jako je parmice, tuňák nebo mník mořský. Jikry těchto ryb se ukládají do formy s mořskou solí, kde se jikry lisují a vysychají několik týdnů. Bottarga se následně překryje včelím voskem pro uchování aroma. Bottarga má slanou chuť s výraznější příchutí mandlí a ryb. Bottargou lze dochutit mnoho pokrmů. Lanýže se mohou nahradit strouhanou bottargu v omeletě nebo v těstovinách. Bottarga stejně jako ostatní mořské produkty je bohatá na prospěšné látky pro lidský organismus, obsahuje mnoho minerálů a vitamínů a omega-3 nenasycené mastné kyseliny.

Cena 140,00 Kč
Colatura di Alici 100 ml

Colatura di Alici 100 ml
300.0g

Tato specialita se získává z ančoviček ulovených ve Středozemním moři. Během fáze lisování a zrání solených ančoviček se postupně vyluhuje kapalina, která se vynoří na povrchu a podrobí se přirozenému koncentračnímu procesu. Konečným výsledkem je čirý jantarově zbarvený destilát se silnou a plnou chutí, který zachovává aroma suroviny.

Cena 156,80 Kč
Crema di Tonno piccante 135 g

Crema di Tonno piccante 135 g
135.0g

Pikantní tuňákový krém s Kalabrijskými papričkami. Vhodný jako pomazánka např. na tousty.

Cena 106,40 Kč
Filetti di Alici del Mar...

Filetti di Alici del Mar...
75.0g

Považované za nejlepší na světě, ančovičky z Kantabrijského moře jsou známé pro své chutné maso s vynikajícími organoleptickými vlastnostmi. Jsou naložené v extra panenském olivovém oleji, vyráběné a ručně balené podle starých řemeslných tradic.

Cena 224,00 Kč
Filetti di Sgombro 150 g

Filetti di Sgombro 150 g
150.0g

Filety z makrely jsou vyráběny pomocí výhradně ručního procesu a zpracovávají se pouze z čerstvé ryby. Tyto jemné a chutné filety jsou ideální pro rychlý a lahodný hlavní chod. Jsou bohaté na Omega-3, polynenasycené mastné kyseliny, které jsou nezbytné pro správné fungování lidského organismu.

Cena 112,00 Kč
Filetti di Tonno 130 g

Filetti di Tonno 130 g
150.0g

Tuňáka nejvyšší kvality a celý proces zpracování probíhá v Itálii, ve výrobním závodě v Maierato, a to ve všech jeho fázích. Tento postup navazuje na dlouhou tradici Kalábrie. Po uvaření tuňáka v páře ručně firma vybírá ty nejlepší filety a balí je, přičemž dodržuje přísné hygienické a bezpečnostní normy. Následně je dlouho nechává zrát, aby získaly svůj intenzivní a jedinečný chuťový profil. Filety z tuňáka Callipo jsou jediné, které obsahují jodizovanou sůl Presal. Tato sůl je „chráněná“, protože díky speciálnímu technologickému procesu si zachovává stálý obsah jódu i po vaření a při přípravě potravin, čímž zaručuje jeho vstřebatelnost. Filety ze žlutoploutvého tuňáka nejvyšší kvality. Jsou ručně zpracované.

Cena 144,48 Kč
Filetti Di Tonno Con...

Filetti Di Tonno Con...
200.0g

Červená cibule Tropea Calabria I.G.P. je známa a oceňována pro svou zvláštní sladkost a vysokou stravitelnost. V kombinaci s filety z tuňáka činí tuto specialitu ideální kombinací pro těstoviny nebo chutný aperitiv.

Cena 117,60 Kč
Filetti di Tonno con cuori...

Filetti di Tonno con cuori...
200.0g

Filety z tuňáka v olivovém oleji se srdíčky artyčoků je ideální do těstovin nebo jako lahodný aperitiv.

Cena 117,60 Kč
Filetti di Tonno con Nduja...

Filetti di Tonno con Nduja...
200.0g

Filetty z tuňáka v omáčce Nduja Calabrese. Nduja je typický produkt skládající se z nakrájeného vepřového masa ochuceného pepřem a pálivými papričkami. V kombinaci s tuňákem je to specialita vhodná na těstoviny nebo jako lahodný aperitiv.

Cena 117,60 Kč
Filetti di Tonno con...

Filetti di Tonno con...
200.0g

Filety z tuňáka v olivovém oleji se sušenými rajčaty. Ideální na předkrmy i do těstovin.

Cena 117,60 Kč
Filetti di Tonno...

Filetti di Tonno...
150.0g

Jemnost filetů se dokonale snoubí se slavným čerstvým kalábrijským chilli, což dodává jejich chuti ještě větší intenzitu. Již více než 100 let pro výrobu našich filetů z tuňáka Yellowfin vybíráme tuňáka nejvyšší kvality a zpracovává se o výhradně v Itálii, v závodě Maierato, při dodržení všech fází tradiční výroby, která se dědí z generace na generaci již 5 generací. Po uvaření tuňáka v páře pečlivě vybírají ty nejlepší filety, přičemž používají jen 50 % všech zpracovaných částí, a balí je ručně, v souladu s přísnými hygienickými a bezpečnostními normami. Následně je dlouho nechává zrát, aby zajistili intenzivní a jedinečnou chuť.

Cena 168,00 Kč
Filetti di Tonno Riserva...

Filetti di Tonno Riserva...
150.0g

Filety ze žlutoploutvého tuňáka nejvyšší kvality. Jsou ručně zpracované.

Cena 144,48 Kč
Filetti di Ventresca di...

Filetti di Ventresca di...
150.0g

Filety z ventresky tuňáka Yellowfin jsou získávány z břišních svalových pásů, což je nejcennější část tuňáka. Tyto filety jsou ručně zpracovány do filetových kousků. Tuňák nejvyšší kvality a celý proces zpracování probíhá výhradně v Itálii, v závodě Maierato. Dodržujeme přitom všechny fáze tradičního postupu, který v Kalábrii sahá až do dávné minulosti.

Cena 246,40 Kč