Salumificio Gianoncelli se specializuje se na výrobu Bresaola della Valtellina, typického, jedinečného a nenapodobitelného salámu vyrobeného z nejlepších kusů hovězího stehna. Vytváření, kombinující úctu k tradici a aplikaci moderních technologií, produktů, které mohou být uznány jako symbol italské excelence ve světě.
V roce 1967 se díky vášni Artura Gianoncelliho narodil Salumificio Gianoncelli, specializující se na výrobu Bresaola della Valtellina, typického, jedinečného a nenapodobitelného salámu vyrobeného z nejlepších kusů hovězího stehna. Dnes je společnost, která je vybavena nejmodernějšími výrobními systémy řízenými vysoce kvalifikovanými a motivovanými pracovníky sdílejícími stejnou vášeň pro Bresaolu, odborně spravována jeho synem Sergiem. Neustálá pozornost věnovaná všem fázím výroby v nejmenších detailech, od výběru masa po distribuci po celé zemi i v zahraničí, vedla v průběhu let k tomu, že byla společnost uznávána po celém světě za vysokou kvalitu svých produktů.
Bresaola je sušené hovězí maso temně červené barvy. Nasolené maso se 2-3 měsíce suší na vzduchu. Krájí se na velmi tenké plátky a skvěle se hodí jako delikátní předkrm. Bresaola pochází ze severu Itálie z Lombardie. Název Punta d'Anca znamená - květová špička.