Seznam produktů značky Temporin

V roce 1964 začal Mario Temporin a jeho rodina vyrábět těstoviny a tortellini v malé dílně v Lugagnano, malé vesnici v provincii Verona. Upřímná, skutečná vášeň, která inspiruje. Antonio Temporin, Marioův syn, se tedy rozhodl jít ve stopách svého otce, naučit se, jak to udělal, a zašpinit si ruce - moukou a vrhnout se z celého srdce na výrobu vaječných těstovin. Výsledky byly brzy řečí města.

V roce 1964 začal Mario Temporin a jeho rodina vyrábět těstoviny a tortellini v malé dílně v Lugagnano, malé vesnici v provincii Verona. Upřímná, skutečná vášeň, která inspiruje. Antonio Temporin, Marioův syn, se tedy rozhodl jít ve stopách svého otce, naučit se, jak to udělal, a zašpinit si ruce - moukou a vrhnout se z celého srdce na výrobu vaječných těstovin. Výsledky byly brzy řečí města. Postupem času Antonioovo umění výroby těstovin zvýšilo úspěch malé dílny v Lugagnanu, která začala být trochu stísněná. Bylo načase myslet větší: v roce 2000 se továrna na těstoviny Temporin přestěhovala do Sommacampagny v provincii Verona ve výrazně prostornějších prostorách. Dnes se továrna může pochlubit čtyřmi kompletními výrobními linkami pro suché, čerstvé a plněné těstoviny, které jí umožnily přinést do světa chuť tradice a vyváženou dobrotu středomořské kuchyně. Budoucnost továrny na těstoviny Temporin je zlatá jako ucho pšenice. Společnost stále roste pod dohledem třetí generace. Roste v číslech i v počtu zaměstnanců as ním roste i výrobní závod, který se stal efektivnějším a konkurenceschopnějším. Ale nedovolili jsme, aby nás technologie změnila: naše láska k věcem, které se dělají dobře, je stejně pravá jako před padesáti lety, kdy Mario a Antonio ponořili ruce do pytle s moukou v jejich malé vesnické dílně.

Aktivní filtry

Temporin - Caramelle...

Temporin - Caramelle...
500.0g

Tradiční čerstvé těstoviny z regionu Veneto od jednoho z předních výrobců těstovin v tomto regionu Pastificia Temporin. Těstoviny jsou vyrobeny z velmi kvalitní pšeničné semolínové mouky ,,Grano Duro" a domácích vajec, plněné čekankou a špekem. Jejich výroba probíhá dodnes převážně ručně.

Cena 241,92 Kč
Temporin - Fagottini ai...

Temporin - Fagottini ai...
250.0g

Tradiční čerstvé těstoviny z regionu Veneto od jednoho z předních výrobců těstovin v tomto regionu Pastificia Temporin. Těstoviny jsou vyrobeny z velmi kvalitní pšeničné semolínové mouky "Grano Duro," a domácích vajec, plněné hříbky. Jejich výroba probíhá dodnes převážně ručně.

Cena 117,94 Kč
Temporin - Fagottoni al...

Temporin - Fagottoni al...
250.0g

Těstoviny jsou vyrobeny z velmi kvalitní pšeničné semolínové mouky "Grano Duro" a domácích vajec, plněné směsí čerstvých letních černých lanýžů a žampionů s kořením a jejich výroba probíhá převážně ručně.

Cena 123,98 Kč
Temporin - Fetucce Pasta...

Temporin - Fetucce Pasta...
500.0g

Chlazené těstoviny jsou vyrobeny ze semolinové mouky s přídavkem vajec. Fettuce sou tradiční těstoviny z regionu Emila Romagna. Ideální pro hustší omáčky, často kombinované s hovězím a telecím masem, občas i s králíkem. Nejslavnějším receptem je pravděpodobně ragů Bolognese, nejrozšířenějším pak s tomatovou omáčkou a čerstvou bazalkou.

Cena 101,30 Kč
Temporin - Fusilli Pasta...

Temporin - Fusilli Pasta...
500.0g

Čerstvé vaječné Fusilli. Jejich tvar připomíná spirálu nebo vřeteno, či lodní šroub. Tradičně se používají s tomatovými či smetanovými omáčkami, velmi oblíbené jsou také ve studené kuchyni.

Běžná cena 101,30 Kč -25,70 Kč Cena 75,60 Kč
  • -25,70 Kč
Temporin - Garganelli Pasta...

Temporin - Garganelli Pasta...
500.0g

Tradiční čerstvé těstoviny z regionu Veneto od  jednoho z předních výrobců těstovin v tomto regionu Pastificia Temporin. Těstoviny jsou vyrobeny z velmi kvalitní pšeničné semolínové mouky "Grano Duro" a domácích vajec a jejich výroba probíhá dodnes převážně ručně. Řada Casa Temporin je řadou těstovin, které firma vyrábí hlavně pro Gastronomii.

Cena 108,86 Kč
Temporin - Girasoli...

Temporin - Girasoli...
500.0g

Poddejte se pokušení těchto nádherných Girasoli. Překvapivá náplň, která kombinuje bohaté sýry ricotta a rajčata. Krásné čerstvé těsto, které dělá elegantní prezentaci a dokonalou chuť.

Cena 241,92 Kč
Temporin - Girasoli Ricotta...

Temporin - Girasoli Ricotta...
500.0g

Poddejte se pokušení těchto nádherných Girasoli. Překvapivá náplň, která kombinuje bohaté sýry ricotta a špenát. Krásné čerstvé těsto, které dělá elegantní prezentaci a dokonalou chuť.

Cena 241,92 Kč
Temporin - Gnocchi...

Temporin - Gnocchi...
500.0g

Menší bramborové noky chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu a nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem.

Cena 83,16 Kč
Temporin - Lasagne Fresca...

Temporin - Lasagne Fresca...
500.0g

Čerstvé vaječné chlazené těstoviny ze semolinové mouky, mají tvar obdélníkových plátů. Nejčastěji se používají na zapékání v troubě s masovým ragů, sýrem a bešamelem. Semola je pšeničná mouka umletá z tvrdozrnné pšenice. Původem jsou lasagne z Neapole.

Cena 101,30 Kč
Temporin - Linea Gourmet -...

Temporin - Linea Gourmet -...
1,000.0g

Čerstvé špagety nejvyšší kvality od řady "Linea Gourmer". 

Běžná cena 219,24 Kč -39,31 Kč Cena 179,93 Kč
  • -39,31 Kč
Temporin - Linea Gourmet -...

Temporin - Linea Gourmet -...
1,000.0g

Chlazené těstoviny jsou vyrobeny ze semolinové mouky s přídavkem vajec té nejvyšší jakosti řada ,,LINEA GOURMET ". Taglaiatelle jsou tradiční těstoviny z regionu Emila Romagna. Ideální pro hustší omáčky, často kombinované s hovězím a telecím masem, občas i s králíkem. Nejslavnějším receptem je pravděpodobně ragů Bolognese, nejrozšířenějším pak s tomatovou omáčkou a čerstvou bazalkou.

Běžná cena 219,24 Kč -39,31 Kč Cena 179,93 Kč
  • -39,31 Kč
Temporin - Linguine...

Temporin - Linguine...
1,000.0g

Linguine v italštině znamená "malé jazýčky", jsou to ploché těstoviny velmi podobné špagetám. Jejich původ se připisuje regionu Campanie ale i Ligurii. Nejčastěji se používají na přípravu Linguine alle Vongole (se slávkami). Další použití je možné v kombinaci s masem, rajčaty, pestem a mořskými plody.

Běžná cena 219,24 Kč -39,31 Kč Cena 179,93 Kč
  • -39,31 Kč
Temporin - Maccheroni Pasta...

Temporin - Maccheroni Pasta...
500.0g

Pojmenování makaróny vychází z italského maccheroni (množné číslo od maccherone, s významem drcený, zmáčknutý). Jsou to vlastně makarony ale sekané na kousky. Servírují se se sýrovou, masovou či česnekovou omáčkou jako první chod („primo piato“), tedy místo polévky.

Cena 101,30 Kč
Temporin - Orecchiette...

Temporin - Orecchiette...
500.0g

Tradiční bezvaječné těstoviny ze semolinové mouky. Název vznikl z italského slova orecchio což znamená ucho + etto což znamená malý, vznikla tedy zdrobnělina „ouško“. Tyto těstoviny jsou typické pro jižní oblast Itálie Apulii. Nejčastěji se podávají s brokolicí, česnekem, chilli a sardelkami ale i s rajčatovou omáčkou s masovými kuličkami s posypem ze sýrů pecorina a s tvrdou ricottou.

Cena 101,30 Kč
Temporin - Pappardelle...

Temporin - Pappardelle...
500.0g

Pappardelle je druh široké těstoviny podobné fettuccine. Název pochází z italského slova "pappare". Vhodné na přípravu s houbami Pappardelle ai Funghi Porcini.

Cena 101,30 Kč
Temporin - Penne Pasta...

Temporin - Penne Pasta...
500.0g

Čerstvé vaječné těstoviny ze semolinové mouky s mimořádnou pórovitostí. Penne jsou krátké duté těstoviny na koncích seříznuté. Rigate je označení pro vroubkovanou variantu. Díky vroubkům dokonale absorbují koření a omáčku. Velmi dobře se hodí k výrazným zeleninovým omáčkám i k ragú. Vhodné jsou i k zapékání.

Běžná cena 101,30 Kč -25,70 Kč Cena 75,60 Kč
  • -25,70 Kč
Temporin - Raviolacci ai...

Temporin - Raviolacci ai...
250.0g

Tradiční čerstvé těstoviny z regionu Veneto od jednoho z předních výrobců těstovin v tomto regionu Pastificia Temporin. Těstoviny jsou vyrobeny z velmi kvalitní pšeničné semolínové mouky "Grano Duro" a jsou plněny různými druhy sýru. Jejich výroba probíhá dodnes převážně ručně. Řada Linea Gourmet je nejvyšší řadou, které firma vyrábí.

Cena 108,86 Kč
Temporin - Ravioli Carne 1 kg

Temporin - Ravioli Carne 1 kg
1,000.0g

Čerstvé Ravioli plněné masovou náplní z vepřového masa jsou typickým produktem italské kuchyně.  

Cena 219,24 Kč
Temporin - Ravioli con...

Temporin - Ravioli con...
1,000.0g

Ravioli s ricotou a špenátem jsou jedním z nejvíce klasických plněných těstovin. Kolébkou plněných těstovin je region Emilia-Romagna, kde se tradičně připravují skvělé tortelli plněné dýní nebo tortellini emiliani, které se dávají do silného vývaru. Podávejte s bílým vínem jako jsou Pinot bianco, Pinot grigio, Chardonnay nebo Sauvignon blanc.

Cena 219,24 Kč
Temporin - Rigatoni Pasta...

Temporin - Rigatoni Pasta...
500.0g

Řemeslně zpracované rigatoni. Trubkovité těstoviny různých délek a průměrů pocházejících z Itálie. Jsou větší než penne a ziti. Rigatoni jsou obzvláště oblíbený tvar těstovin na jihu Itálie, zejména na Sicílii.

Cena 101,30 Kč
Temporin - Spaghetti Pasta...

Temporin - Spaghetti Pasta...
500.0g

Čerstvé, vakuově balené a chlazené těstoviny tvaru klasických špaget vyrobené z tvrdé pšenice - semola.

Cena 101,30 Kč
Temporin - Strozzapreti...

Temporin - Strozzapreti...
500.0g

Těstoviny s názvem Strozzapreti pocházejí z regionu Emilia Romagna a mají dlouhou a temnou minulost. Jejich název znamená škodit knězi. Tyto těstoviny se vyráběli ručně tzv. škrcením a kroucením. Jsou velmi chutné a postupně se objevili v celé Itálii. Nejčastěji se podávají s masovým ragú.

Cena 108,86 Kč