Společnost Diano Casearia, s 90 lety zkušeností v oblasti výroby a zpracování mléčných výrobků, vznikla jako malá rodinná sýrárna ve 30. letech minulého století a dědí a uchovává starodávnou tradici mistrů sýrařů z oblasti Cilento. Díky vášni, zkušenostem a technologické modernizaci se v průběhu let stala důležitým referenčním bodem v mlékárenském sektoru. Dnes disponuje třemi moderními závody v srdci Národního parku Cilento a Vallo di Diano, kde je výroba pečlivě sledována v každé své fázi. I přes moderní postupy si uchovává řemeslný přístup. Tento přístup, spolu s péčí o chovy, pečlivým výběrem surovin a přísnými výrobními postupy, zaručuje produkty vysoké kvality a autenticity.
Mozzarella di Bufala je měkký, nezrající, pařený sýr v nálevu. Oproti klasické mozzarele se tento sýr vyrábí z pasterovaného buvolího mléka. Mozzarella má sněhově bílou barvu a měkkou strukturu, proto se nejlépe odděluje ručně trháním po vláknech. Hodí se do salátů, těstovin i třeba na pizzu.