Firma místo v Polsku vybrala z důvodu potenciálu produkce mléka v této oblasti a takto umístěný závod se nacházel ve středu mléčné pánve. Důležitý byl také komunikační systém, rovnováha surovin a silné tradice výroby sýrů v regionu Pasłęka odkazující na nizozemské umění vaření sýrů. To vše přispělo k nadlokální povaze rostliny. Primárním úkolem bylo koupit přebytečnou surovinu a přeměnit ji na mléčné výrobky, které jsou denně konzumovatelné.
Firma místo v Polsku vybrala z důvodu potenciálu produkce mléka v této oblasti a takto umístěný závod se nacházel ve středu mléčné pánve. Důležitý byl také komunikační systém, rovnováha surovin a silné tradice výroby sýrů v regionu Pasłęka odkazující na nizozemské umění vaření sýrů. To vše přispělo k nadlokální povaze rostliny. Primárním úkolem bylo koupit přebytečnou surovinu a přeměnit ji na mléčné výrobky, které jsou denně konzumovatelné. V současné době má firma moderní nástroje, díky nimž může s jistotou čelit změnám v prostředí mléčné výroby. Závod dokonale zapadá do stále více se rozvíjejícího trhu specializovaných produktů. Jsou připraveni splnit i ty nejnáročnější objednávky personalizovaných produktů - pro děti, pro nemocné nebo pro seniory vyžadující specializovanou stravu. Roky zkušeností s novými technologiemi a inovativními mléčnými výrobky ukazují, že závod drží krok s rozvojem znalostí v oblasti zpracování potravin, mikrobiologie a technologie a je otevřen zavádění nových produktů ve své oblasti.
Sýr s jemnou mléčnou chutí vyrobený pomocí techniky pasta filata na výrobní lince pro mozzarellu. Tento sýr je ideální pro různé druhy pečených a teplých pokrmů. Specifické použití – na pizzu.