Již více než 200 let rodina Falorni vyrábí vysoce kvalitní maso a uzeniny v srdci regionu Chianti a předává z otce na syna tajemství starodávných receptů a řemeslných dovedností zpracování. Nerozlučné pouto s naším regionem a kořeny, vyrobené ze skutečných věcí a zdravého životního stylu, nám umožnilo získat řadu ocenění a exportovat naše hodnoty a naše produkty za naše národní hranice.
Již více než 200 let rodina Falorni vyrábí vysoce kvalitní maso a uzeniny v srdci regionu Chianti a předává z otce na syna tajemství starodávných receptů a řemeslných dovedností zpracování. Nerozlučné pouto s naším regionem a kořeny, vyrobené ze skutečných věcí a zdravého životního stylu, nám umožnilo získat řadu ocenění a exportovat naše hodnoty a naše produkty za naše národní hranice. Čerstvé, vařené nebo sušené: nad rámec chutného, prostě jedinečné. Vybíráme a vyrábíme celou řadu čerstvých, připravených a konzervovaných mas: od tradičních toskánských uzenin až po ikonické hovězí steaky, od jemných pečeně po uzené klobásy. Děláme to v Chianti s vášní a péčí asi devět generací podle tradičních technik a receptů.
Tradiční vepřový sušený salám, pocházející ze samého srdce Toskánska z městečka Greve in Chianti. Je vyroben dle tradiční staré receptury ruční metodou. Tento salám zraje po dobu 30 dní. Po té je zavěšen nad slámu do stodoly, kde dále zraje min. dalších 30 dní. Chuť je intenzivní, vyvážená a jemná s pikantním příjemným koncem.
Gurmánská směs sušených bylinek, soli a sušených drcených chilli papriček dodá pokrmům výraznou chuť a skvělou vůni. Vhodné pro přípravu pokrmů na grilu, do omáček, těstovin i pomazánek.