-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Vína
- Alkohol
- ZNAČKY
- Kontakt
Arnaldo Caprai - Montefalco Rosso Riserva 2010 0,75 l
kód: 43560
914,76 Kč
S DPH
4-7 dnů
Plně a výrazné víno tvořené odrůdami Sagrantino, Sangiovese a Merlot. Aroma vína je výrazně ovocné, připomíná čerstvé zralé bobulové ovoce, sladké koření a sušené plody s náznakem ušlechtilého dřeva. V chuti je plné s dobrou strukturou a pevnou tříslovinou, ovocné s tóny koření a vanilky s dlouhým koncem.
Klasifikace: DOC
Poloha: Umbria. Vinice v zóně Montefalco. Vyšší nadmořské výšky, kolem 300m.n.m.. Půdy bohaté na kamení. Výnos: 10t/ha. Systém vedení révy: Cordon, Royat.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů od posledního týdne v září až do začátku října. Velmi jemné lisování, odstopkování, dále je mošt neustále přeléván přes slupky, aby došlo k maximálnímu vyextrahování barviva aromat a ostatních složek obsažených ve slupkách. Rmutace probíhá po dobu 10 - 15 dní. Víno zraje 20 měsíců ve velkých dubových sudech a 6 měsíce v láhvi.
Gasto párování: Grilovaná masa, dušená masa a vyzrálé sýry.
Teplota servisu: 16-18°C
Poloha: Umbria. Vinice v zóně Montefalco. Vyšší nadmořské výšky, kolem 300m.n.m.. Půdy bohaté na kamení. Výnos: 10t/ha. Systém vedení révy: Cordon, Royat.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů od posledního týdne v září až do začátku října. Velmi jemné lisování, odstopkování, dále je mošt neustále přeléván přes slupky, aby došlo k maximálnímu vyextrahování barviva aromat a ostatních složek obsažených ve slupkách. Rmutace probíhá po dobu 10 - 15 dní. Víno zraje 20 měsíců ve velkých dubových sudech a 6 měsíce v láhvi.
Gasto párování: Grilovaná masa, dušená masa a vyzrálé sýry.
Teplota servisu: 16-18°C