-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Cantine San Marzano - Taló Malvasia Nera Salento 0,75 l
kód: 37628
277,70 Kč
S DPH
4-7 dnů
Rubínově červené až jemně nafialovělé víno z révy Malvasia nera, s intensivním aroma černých lesních plodů a sušeného ovoce. Na chuti plnější, v pozadí s jemnou hroznovou sladkostí. Chuť věrně následuje vůni svou ovocností a dotváří celkový dojem v jemných nuancích povidel a marmelád.
Klasifikace: IGP
Poloha: Jih Itálie, Puglia. Kraj nazývaný San Marzano, nedaleko městečka Neviera e Casa Rossa. Půdy jsou zeména jílovité s příměsí červených jílů. Velmi jemná půda s částicemi vápence. Výjimečně kamenitá. Tato “červená” půda je příčinou vysokého obsahu železa v půdě. To je i důvodem vysoké barvy místních vín. Klima je velmi teplé s minimálními srážkami. Velmi typické a vhodné podmínky pro kultivaci odrůdy Primitivo. Hustota výsadby 4500 keřů / hektar. Vinice v nadmořské výšce cca 100m.n.m..
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v posledních dnech v měsící září a začátkem října. Kontrolovaná rmutace, jemné lisování. Zrání probíhá v dřevěných sudech typu Barrique 4 měsíce, francouzské duby.
Gasto párování: Červená restovaná masa, pečená masa a zvěřina.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 13,5%
Poloha: Jih Itálie, Puglia. Kraj nazývaný San Marzano, nedaleko městečka Neviera e Casa Rossa. Půdy jsou zeména jílovité s příměsí červených jílů. Velmi jemná půda s částicemi vápence. Výjimečně kamenitá. Tato “červená” půda je příčinou vysokého obsahu železa v půdě. To je i důvodem vysoké barvy místních vín. Klima je velmi teplé s minimálními srážkami. Velmi typické a vhodné podmínky pro kultivaci odrůdy Primitivo. Hustota výsadby 4500 keřů / hektar. Vinice v nadmořské výšce cca 100m.n.m..
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v posledních dnech v měsící září a začátkem října. Kontrolovaná rmutace, jemné lisování. Zrání probíhá v dřevěných sudech typu Barrique 4 měsíce, francouzské duby.
Gasto párování: Červená restovaná masa, pečená masa a zvěřina.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 13,5%