-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Domini Veneti - Valpolicella Classico 0,75 l
kód: 1776
285,86 Kč
S DPH
4-7 dnů
Barva vína je rubínová s jemným ovocným aroma a čistou jiskrou. Chuť je příjemně nazrálá, suchá a perzistentní, s pozadím červeného ovoce a kůry třešňového stromu. Celkový dojem je příjemně harmonický, s plnou chutí a stále živou kyselinkou, zakomponovanou v pevné tříslovině.
Klasifikace: DOC
Poloha: Polohy v samém srdci zóny Valpolicella Classico v terasovitých kopcích v okolí Negraru. Nadmořské výšky mezi 100 – 350m.n.m.. Půdy jsou různorodé s příměsí slínů.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v polovině října. Hrozny jsou odzrnkovány a jemně lisovány v pneumatickém lisu. Rmutace probíhá po dobu 6 dnů s promícháváním cca 3x denně. Fermentace při teplotách 25 – 28°C. Kompletní malolaktická fermentace. Zrání v nerezových tancích a dále v láhvi 6 měsíců.
Gasto párování: Červená masa, pasta s ragú a sýry.
Teplota servisu: 14-16°C
Obsah alkoholu: 13,5%
Poloha: Polohy v samém srdci zóny Valpolicella Classico v terasovitých kopcích v okolí Negraru. Nadmořské výšky mezi 100 – 350m.n.m.. Půdy jsou různorodé s příměsí slínů.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v polovině října. Hrozny jsou odzrnkovány a jemně lisovány v pneumatickém lisu. Rmutace probíhá po dobu 6 dnů s promícháváním cca 3x denně. Fermentace při teplotách 25 – 28°C. Kompletní malolaktická fermentace. Zrání v nerezových tancích a dále v láhvi 6 měsíců.
Gasto párování: Červená masa, pasta s ragú a sýry.
Teplota servisu: 14-16°C
Obsah alkoholu: 13,5%