-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Astoria - Prosecco Treviso Gálie 0,75 l
kód: 43833
294,03 Kč
S DPH
4-7 dnů
Bílé šumivé víno s velmi elegantním a trvalým vínem. Aroma je bohatá na ovoce, zejména broskve a meruňky. Chuť je osvěžující a plná života. Velmi příjemné víno pro každou příležitost s velmi měkkou a měkkou perlou a živou úpravou.
Klasifikace: DOC
Poloha: Veneto Val de Brun terén 150 m/nm. vinice jsou orientovány na východ a západ. 3500kg révy na Ha. Keře mají průměrné stáří 15 let. Průměrná produkce činí ¾ Kg na keř. systém vedení SYLVOZ.
Vinifikace: Hrozny jsou ručně sklízeny na konci září. Následuje jemné lisování, fermentace při 18°C v nerezových tancích pomocí selektovaných kvasinek. Základní víno lehce zraje s jemnými kvasnicemi po dobu jednoho měsíce. Poté se filtruje a umisťuje do tlakových tanků, kde dochází k druhotné fermentaci. Ta probíhá při 18°C opět pomocí selektovaných kvasinek. Druhotná fermentace probíhá 20-25 dní. Poté víno dozrává 5-10 dní na lehkých kalech.
Gasto párování: Aperitiv a ryby.
Teplota servisu: 5-6°C
Obsah alkoholu: 11%
Poloha: Veneto Val de Brun terén 150 m/nm. vinice jsou orientovány na východ a západ. 3500kg révy na Ha. Keře mají průměrné stáří 15 let. Průměrná produkce činí ¾ Kg na keř. systém vedení SYLVOZ.
Vinifikace: Hrozny jsou ručně sklízeny na konci září. Následuje jemné lisování, fermentace při 18°C v nerezových tancích pomocí selektovaných kvasinek. Základní víno lehce zraje s jemnými kvasnicemi po dobu jednoho měsíce. Poté se filtruje a umisťuje do tlakových tanků, kde dochází k druhotné fermentaci. Ta probíhá při 18°C opět pomocí selektovaných kvasinek. Druhotná fermentace probíhá 20-25 dní. Poté víno dozrává 5-10 dní na lehkých kalech.
Gasto párování: Aperitiv a ryby.
Teplota servisu: 5-6°C
Obsah alkoholu: 11%