-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Ceretto - Monsordo Langhe Rosso 0,75 l
kód: 42667
751,41 Kč
S DPH
4-7 dnů
Víno rubínově červené barvy s náznakem lehkého granátu, buket bohatý a komplexní, následován různými tony a podtržený doteky vanilky a koření. Zrání probíhá 16-18 měsíců a pak je stáčeno do lahví. V ústech okamžitě oceníte bohatou strukturu vína s jemným taninem dlouhého trvání a elegance.
Klasifikace: DOC
Poloha: Severozápadní region Itálie, Piemonte. Nedaleko města Alba v Langhe. Vinice jsou v distriktu města Alba v nadmořské výšce mezi 240 – 285m.n.m.. Expozice: jižní až jihozápadní. Hustota výsadby: 4300 keřů/ha. První rok produkce 1997. Půdy tvoří zejména jíly, pískovce a jiné naplaveniny.
Vinifikace: Ruční sběr vyzrálých hroznů. Rmutace v nerezových tancích. Teplotně řízená fermentace v nerezu po dobu 12 – 15 dní. Promíchávání matolinového klobouku a přelévání moštu. Po usazení sedimentů se víno transportuje do dubových sudů, kde podstupuje malolaktické kvašení. Teprve po tomto procesu jsou vína zcelena a dále dozrávají v sudech 16 – 18 měsíců.
Gasto párování: Hovězí maso, dušená masa a tvrdé sýry.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 14%
Poloha: Severozápadní region Itálie, Piemonte. Nedaleko města Alba v Langhe. Vinice jsou v distriktu města Alba v nadmořské výšce mezi 240 – 285m.n.m.. Expozice: jižní až jihozápadní. Hustota výsadby: 4300 keřů/ha. První rok produkce 1997. Půdy tvoří zejména jíly, pískovce a jiné naplaveniny.
Vinifikace: Ruční sběr vyzrálých hroznů. Rmutace v nerezových tancích. Teplotně řízená fermentace v nerezu po dobu 12 – 15 dní. Promíchávání matolinového klobouku a přelévání moštu. Po usazení sedimentů se víno transportuje do dubových sudů, kde podstupuje malolaktické kvašení. Teprve po tomto procesu jsou vína zcelena a dále dozrávají v sudech 16 – 18 měsíců.
Gasto párování: Hovězí maso, dušená masa a tvrdé sýry.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 14%