- VELKOOBCHOD
-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Vína
- Alkohol
- ZNAČKY
- Kontakt
Astoria - Yu Sushi Sparkling 0,375 l
kód: 44410
171,52 Kč
S DPH
4-7 dnů
Šumivé víno slonů, místní varianty bílých vinic typických pro Treviso a okolí. Jemně zrnitá perla dává vyváženost vyvážené kyselosti, která podtrhuje celkovou svěžest vína. Vyvážený poměr cukru k cukru vás vyzývá k kombinování fresek s asijským kakaem.
Klasifikace: Spumante
Poloha: Vinice Colli Trevigiani vinice jsou orientovány na východ a západ. 3000/4000 kg révy na Ha. Keře mají průměrné stáří 8-12 let. Průměrná produkce činí ¾ Kg na keř. systém vedení SYLVOZ.
Vinifikace: Ruční sklizeň hroznů koncem září ve stádiu nejvyššího vyzrávání. Díky technologii jemného lisování získává víno vyšší eleganci a jemnost. První kvašení probíhá výhradně v nereových tancích při kontrolované teplotě 18 °C s místním druhem vyšlechtěných biokultur. Po jednom měsíci uležení na kvasnicích na gravitačnímu čištění vína, přichází na řadu sekundární fermentace v tlakových nádobách, kde víno získává elegantní perlivost. Při teplotě 16°C probíhá tento proces po dobu 25 až 30 dnů. Následuje finální dokvašení a lahvování při nízkých teplotách. Víno ve finále odpočívá v lahvi, kde utváří svou finální podobu.
Gasto párování: Sushi, ryby a aperitiv.
Teplota servisu: 6-8°C
Obsah alkoholu: 11%
Poloha: Vinice Colli Trevigiani vinice jsou orientovány na východ a západ. 3000/4000 kg révy na Ha. Keře mají průměrné stáří 8-12 let. Průměrná produkce činí ¾ Kg na keř. systém vedení SYLVOZ.
Vinifikace: Ruční sklizeň hroznů koncem září ve stádiu nejvyššího vyzrávání. Díky technologii jemného lisování získává víno vyšší eleganci a jemnost. První kvašení probíhá výhradně v nereových tancích při kontrolované teplotě 18 °C s místním druhem vyšlechtěných biokultur. Po jednom měsíci uležení na kvasnicích na gravitačnímu čištění vína, přichází na řadu sekundární fermentace v tlakových nádobách, kde víno získává elegantní perlivost. Při teplotě 16°C probíhá tento proces po dobu 25 až 30 dnů. Následuje finální dokvašení a lahvování při nízkých teplotách. Víno ve finále odpočívá v lahvi, kde utváří svou finální podobu.
Gasto párování: Sushi, ryby a aperitiv.
Teplota servisu: 6-8°C
Obsah alkoholu: 11%