- VELKOOBCHOD
-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Vína
- Alkohol
- ZNAČKY
- Kontakt
Astoria - "Casa Vittorino" Valdobbiadene Prosecco Superiore 0,75 l
kód: 45270
375,71 Kč
S DPH
4-7 dnů
Suché Prosecco s nádechem bílého ovoce a lehkou stopou po minerálech. Je jemné s výbornou svěžestí a jemnou krémovou perličkou. V chuti je osvěžující, jemné a příjemně suché s typickými ovocnými tóny.
Klasifikace: DOCG
Poloha: Vinice v oblasti Valdobbiadene v italském regionu Veneto. Jihozápadní expozice, kopce cca 150mnm. Průměrný výnos 3/4kg z keře. Vedení révy Sylvoz.
Vinifikace: Ruční sklizeň jen nejkvalitnějších hroznů koncem září. Jemné lisování a primární fermentace při 16°C jen v nerezových tancích. Primární víno je ponecháno se zbytkovým cukrem spolu s jemnými kvasnicemi po dobu 2 až 3 týdnů. Poté přichází druhá fermentace, kde se tvoří jemné perlení. Víno dále dozrává na kvasnicích několik týdnů a poté se lahvuje.
Gasto párování: Aperitivo, antipasti a polévky.
Teplota servisu: 5-6°C
Obsah alkoholu: 11,5%
Poloha: Vinice v oblasti Valdobbiadene v italském regionu Veneto. Jihozápadní expozice, kopce cca 150mnm. Průměrný výnos 3/4kg z keře. Vedení révy Sylvoz.
Vinifikace: Ruční sklizeň jen nejkvalitnějších hroznů koncem září. Jemné lisování a primární fermentace při 16°C jen v nerezových tancích. Primární víno je ponecháno se zbytkovým cukrem spolu s jemnými kvasnicemi po dobu 2 až 3 týdnů. Poté přichází druhá fermentace, kde se tvoří jemné perlení. Víno dále dozrává na kvasnicích několik týdnů a poté se lahvuje.
Gasto párování: Aperitivo, antipasti a polévky.
Teplota servisu: 5-6°C
Obsah alkoholu: 11,5%