Caseificio Cavola 993

2

Mlékárna Cavola se nachází od roku 1929 v malé vesničce v horách Reggio Emilia a je obklopena nedotčeným rájem píce, vysoké 900 metrů. Společnost obdělává své pozemky pouze pomocí hnojiva, bez chemických hnojiv a pesticidů. Výsledné krmivo pro krávy je proto lepší a zdravější a umožňuje produkci vysoce kvalitního mléka. Výsledný sýr má tedy vyšší kvalitu. V průběhu desetiletí a generací se mlékárna Cavola 993 rozrostla, zlepšila a zlepšila se i její produkce. Parmigiano-Reggiano se dnes vyrábí stejným postupem jako před osmi staletími ze základních a originálních ingrediencí. Každý den jsou formy čištěny a sýry se obrací. Celý proces je monitorován a řízen v souladu s přísnými standardy zrání.
S využitím moderních obalových materiálů jsou výseče sýra hygienicky a hermeticky uzavřené a vakuově balené . Parmigiano-Reggiano může být skladováno po dlouhou dobu při teplotě od 0 ° C do + 6 stupňů Celsia v chladničce. Po otevření obalu musí být uchováván v chladničce nejlépe v krabičkách vyrobených ze skla nebo plastu.
Doporučuje se konzumovat při pokojové teplotě, aby se naplno rozvinula nenapodobitelná chuť i a nezaměnitelná vůně.

Sortiment