Pecorino al tartufo

Ovčí sýr se žlutou kůrou na povrchu a bílým těstem s kousky černých letních lanýžů má intenzivní nezaměnitelnou chuť. Struktura sýra je velmi krémová s menšími očky. Výborně chutná s medem, a hojně se používá i do těstovin a italského risotta. Doba zrání : 30-60 dní.

 

Producent: Caseificio Storico Amatrice - Petrucci s.r.l
Název česky: Ovčí sýr pecorino s lanýži
Název italsky: Pecorino al tartufo
Spotřebitelské balení: Vyrábí se o váze : 400g, 800g, 2 kg
Skladový kód: 45043
Složení: Pasterizovaná ovčí mléko, syřidlo, sůl, mléčné fermenty, letní lanýže - Tuber Aestivum Vitt.
Alergeny: Mléko, mléčné výrobky. Laktosa.

Nutriční hodnoty
:

Energetická hodnota na 100g  00 kj / 353 kcal

Tuky (g): 29,3 z toho Nasycené mastné  kyseliny (g): 15,8  Sacharidy (g): 1,50

z toho Cukry (g): 0,8 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0

Bílkoviny (g): 21,90 Vitamíny (g): 0 Minerální látky (g): 0 Sůl (g): 2,17


Kontaktujte nás