Pecorino al tartufo

Ovčí sýr se žlutou kůrou na povrchu a bílým těstem s kousky černých letních lanýžů má intenzivní nezaměnitelnou chuť. Struktura sýra je velmi krémová s menšími očky. Výborně chutná s medem, a hojně se používá i do těstovin a risotta. Doba zrání : 30-60 dní.

 

Producent: Caseificio Storico Amatrice - Petrucci s.r.l
Název česky: Ovčí sýr pecorino s lanýži
Název italsky: Pecorino al tartufo
Spotřebitelské balení: Vyrábí se o váze : 400g, 800g, 2 kg
Skladový kód: 45043
Složení: Pasterizovaná ovčí mléko, syřidlo, sůl, mléčné fermenty, letní lanýže - Tuber Aestivum Vitt.
Alergeny: Mléko, mléčné výrobky. Laktosa.
Kontaktujte nás