Capperi in aceto 1700ml

Kapary jsou nerozvinutá poupata květů keře kapary trnité, naložená v soli nebo v solném nálevu, případně v solném nálevu s vinným octem. Hojně se používají ve středomořské kuchyni  do salátů, omáček, na těstoviny, na pizzu i k různým masům nebo rybám. Kapary v nálevu lze při vaření použít bez úpravy, kapary nakládané v soli je třeba propláchnout aby svou chutí nepřehlušily chuť ostatních přísad pokrmu. Kapary by se neměli nikdy vařit ale přidávají se až na závěr pokrmu jiak ztrácejí svou chuť.

 

Producent: MAZZA Alimentari S.r.l.
Název česky: Kapary v octě
Název italsky: Capperi in aceto
Spotřebitelské balení: 1700ml
Počet v kartonu: 6ks
Skladový kód: 43873
Spotřebitelské balení: 1700g
Složení: Plody kaparů v octovém nálevu. Kapary, sůl, voda, vinný ocet.
Alergeny: Neobsahuje

Nutriční hodnoty
:

Energetická hodnota na 100g 122kj/29kcal

Tuky (g): 0,3 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0,11 Sacharidy (g): 3,3

z toho Cukry (g): 0,4 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0

Bílkoviny (g): 2,2 Vitamíny (g): 0 Minerální látky (g): 0 Sůl (g): 2,25


Kontaktujte nás