Filtrovat dle

Kategorie
více... méně
Cena
24 29187
Manufacturers

Kategorie

Sýry

Sýry

Počet produktů: 57

Sýry

Zobrazení 1-24 z 57 položek

Aktivní filtry

Formaggio di capra - buche...

Formaggio di capra - buche...
1,000.0g

Tradiční kozí sýr vyrobený ze 100% francouzského kozího mléka s bílou plísní na povrchu. Má bílou barvu a jemnou strukturu. Chuť je typická pro kozí sýr. 

Cena 589,68 Kč
Fontina D.O.P. 1/4, 2,4 kg

Fontina D.O.P. 1/4, 2,4 kg
2,400.0g

Fontina je zrající středně měkký sýr z nepasterizovaného mléka z italské oblasti Aosta. Struktura těsta je krémová, pevná, hladká a pružná. Sýr je vhodný kombinovat s vínem Nebbiolo.

Cena 1 596,67 Kč
Formaggio Grattugiato 1 kg

Formaggio Grattugiato 1 kg
1,000.0g

Strouhaná směs sýrů ideální pro obohacení pokrmů, zapečených těstovin i slaných koláčů.

Cena 317,52 Kč
Pecorino il Pepato 2,2 kg

Pecorino il Pepato 2,2 kg
1,800.0g

Tento sýr je vyroben z ovčího mléka a má krustu z extra panenského olivového oleje a mletého černého pepře, jejíž hlavním účelem je ochrana sýra při stárnutí. Doba zrání je 20-30 dní. Vhodný k vínu Cabernet.

Cena 1 729,73 Kč
Grana Padano D.O.P. 1/8...

Grana Padano D.O.P. 1/8...
4,700.0g

Grana Padano se vyrábí v historické chráněné oblasti původu. Díky příspěvku drobných dodavatelů v provinciích Mantova a Brescia, dvou nejdůležitějších oblastí pro výrobu tohoto sýra má chráněnou ochranou známkou D.O.P. Jedná se o tvrdý sýr z kravského mléka o obsah tuku 39-41%. Grana Padano má pevnou drobivou strukturu těsta. Vhodná kombinace s vínem: Barolo, Zinfandel nebo Gavi. Doba zrání 14 - 16 měsíců.

Cena 2 629,37 Kč
Pecorino Su Sardu Nero 2,8 kg

Pecorino Su Sardu Nero 2,8 kg
2,800.0g

Collesardo Su Sardu je ovčí sýr s černou krustou a příjemně pikantní chutí. Doba zrání přes 60 dní.

Cena 1 778,11 Kč
Parmigiano Reggiano 1/8...

Parmigiano Reggiano 1/8...
5,000.0g

Parmigiano Reggiano je jedním z neznámějších italských sýrů na světě také se mu přezdívá „král sýrů“. Sýr Parmigiano je zákonem chráněn stejnojmennou ochrannou známkou. Tento sýr se vyrábí podle přesně stanovených pravidel a předpisů, zaručující pouze tu nejvyšší kvalitu, v přesně vymezené lokalitě (Parma, Reggio, Mantova, Emilia, Modena). Mléko pro výrobu musí pocházet z volně se pasoucích krav, které se živí pouze zeleným krmivem. Sýr má pevnou hladkou kůru jemně nažloutlé až zlatavé barvy, zrnitou strukturu. Chuť je jemně štiplavá. Sýr se snadno rozpouští a používá se do polévek, omáček. Velmi oblíbený je nastrouhaný na těstoviny nebo jako pochoutka k vínu.

Cena 3 780,00 Kč
Mozzarella bufala Campana...

Mozzarella bufala Campana...
125.0g

Mozzarella s ochranným označením D.O.P se smí vyrábět výhradně z plnotučného syrového nebo pasterovaného buvolího mléka, pocházející z Campana. Název mozzarella je odvozen od výrazu "mozzare", který označuje hnětení v ruce do požadovaného tvaru. Po hnětení se naloží do solného roztoku. Obsah tuku v sušině: 52%. Struktura sýra mozzarella je měkká a lehce pružná, nikoli však tuhá. Sýr je svěží a jemný. Čím čerstvější mozzarella je, tím je lahodnější. Mozzarella je nejvhodnější do salátů. Vhodným vínem je svěží, hutné bílé víno např. Falanghina.

Cena 67,10 Kč
Pecorino Del Monte - Gloria...

Pecorino Del Monte - Gloria...
1,800.0g

Polotvrdý sýr s ochranou voskovou vrstvou a s jemným těstem s mléčným aroma. Na chuti je jemný se sametovým dozvukem.

Cena 1 006,99 Kč
Grana Padano D.O.P. 340 g

Grana Padano D.O.P. 340 g
340.0g

Grana Padano se vyrábí v historické chráněné oblasti původu díky příspěvku drobných dodavatelů v provinciích Mantova a Brescia, dvou nejdůležitějších oblastí pro výrobu tohoto sýra s chráněnou ochranou známkou D.O.P. Jedná se tvrdý sýr z kravského mléka o obsah tuku 39-41%. Grana Padano má pevnou drobivou strukturu těsta. Vhodná kombinace s vínem: Barolo, Zinfandel nebo Gavi.

Cena 215,91 Kč
Parmigiano Reggiano 1 kg

Parmigiano Reggiano 1 kg
1,000.0g

Parmigiano Reggiano je jedním z neznámějších italských sýrů na světě také se mu přezdívá „král sýrů“. Sýr Parmigiano je zákonem chráněn stejnojmennou ochrannou známkou. Tento sýr se vyrábí podle přesně stanovených pravidel a předpisů, zaručující pouze tu nejvyšší kvalitu, v přesně vymezené lokalitě (Parma, Reggio, Mantova, Emilia, Modena). Mléko pro výrobu musí pocházet z volně se pasoucích krav, které se živí pouze zeleným krmivem. Sýr má pevnou hladkou kůru jemně nažloutlé, až zlatavé barvy se zrnitou strukturou. Chuť je jemně štiplavá. Sýr se snadno rozpouští a používá se do polévek, omáček. Velmi oblíbený je nastrouhaný na těstoviny nebo jako pochoutka k vínu.

Cena 786,24 Kč
Pecorino di Pienza...

Pecorino di Pienza...
1,800.0g

Vyzrálý sýr z ovčího mléka s pevným tělem, chráněným v tmavou pevnou krustou. Sýr s výrazným aroma a velmi plnou chutí.

Cena 1 224,72 Kč
Formaggio Pecorino Brigante...

Formaggio Pecorino Brigante...
1,700.0g

Ovčí sýr zraje 20-25 dní. Má trvalou intenzivní mléčnou vůni, jemnou konzistenci, sladkou a rafinovanou chuť. Představuje perfektní rovnováhu mezi chutí a čerstvostí. V tomto případě je vůně ovčího mléka posílena charakteristickou a podmanivou chutí šafránu a černého pepře. Výsledkem je chutný a překvapivý sýr. Kůra je díky typické šafránové barvě tmavě žlutá.

Cena 1 208,09 Kč
Pecorino il Peperoncino 1 kg

Pecorino il Peperoncino 1 kg
1,000.0g

Polotvrdý sýr z ovčího mléka. Pod voskovou kůrou je skryto zlatavé těsto s jemnou strukturou červených chilli papriček a příjemným mléčným aroma. Velmi příjemný v kombinaci s vyzrálými víny. Na chuti jemně pikantní.

Cena 846,72 Kč
Formaggio Dolcecapra 4 kg

Formaggio Dolcecapra 4 kg
4,600.0g

Polovařený kozí vyrobený v „modré zóně“ Ogliastra. Syřidlo dává sladkou, aromatickou, lehce kořeněnou chuť, která je zdůrazněna stárnutím. Chamtivý a neodolatelný i v těch nejjednodušších pokrmech.

Cena 2 842,56 Kč
Formaggio al Lagrein 2,3 kg

Formaggio al Lagrein 2,3 kg
2,300.0g

Sýr z kravského mléka s pevnou kůrou obalenou v koření a zbarvenou zráním v hroznech červeného vína. Krémově zbarvené těsto je velmi pružné s podmanivým mléčným aroma.

Cena 1 321,49 Kč
Pecorino il Pepe nero 1 kg

Pecorino il Pepe nero 1 kg
1,000.0g

Ovčí sýr s celým černým pepřem v bílém těstě. Doba zrání 45 dní.

Cena 846,72 Kč
Brie Francese 1 kg

Brie Francese 1 kg
1,000.0g

Brie je měkký sýr s bílou kůrou z kravského pasterovaného mléka, má tvar plochého koláče a krémové až pastovité těsto uvnitř. V chuti připomíná houby a ořechy. Povrch je pokryt tenkou vrstvou bílé jedlé plísně z rodu Penicilinum a není zdraví škodlivá. Sýr je velmi vhodný jako předkrm nebo na naplnění baget a sendvičů. Brie má široké využití i v teplé kuchyni např. do těstovin i do risotta.

Cena 362,88 Kč
Mascarpone 250 g

Mascarpone 250 g
250.0g

Mascarpone je sýrový produkt vyráběný ze smetany z kravského mléka. Masacrpone se podává k snídani a používá se slaných i sladkých pokrmů. Pro vysoký obsah tuku ho lze použít místo smetany a je nepostradatelnou surovinou pro přípravu dezertu např. Tiramisu.

Cena 71,82 Kč
Provolone dolce Auricchio...

Provolone dolce Auricchio...
1,200.0g

Provolone pochází ze severní Itálie je to sýr z pasterizovaného kravského mléka. Minimální doba zrání pro jemné mladé sýry je 3 měsíce. Pikantní varianty Provolone zrají mnohem déle. Obsah tuku v sušině je 45%. Sýr je vhodný ke strouhání i pro zapékání nebo samotná s chlebem. K jemné verzi se hodí např. Chardonnay nebo Pinot bianco. K pikantnímu Provolone servírovanému na závěr večeře je velmi vhodné červené Refosco z Fruili.

Cena 449,06 Kč
Pecorino il Pistacchio 1 kg

Pecorino il Pistacchio 1 kg
1,000.0g

Nevšední sýr z ovčího mléka se světlou až jemně zlatavou barvou v měkkém pružném těstě. Na řezu je dobře čitelná mozaika pistáciových oříšků. Sýr má nezaměnitelné aroma a jemnou chuť.

Cena 937,44 Kč
Burrata Fresca 2 kusy po 125 g

Burrata Fresca 2 kusy po 125 g
250.0g

Burrata je čerstvý sýr z kravského mléka, velmi podobný mozzarelle. Má měkkou strukturu těsta a velmi příjemnou mléčnou chuť. Burrata je váček z hnětené sýřeniny, který se plní smetanou a kousky ručně roztrhané sýrové hmoty. Náplni se říká stracciatella (z italského slova stracciato - roztrhaný). Burrata je dodávána v praktické izolované plastové vaničce. Sýr se podává při pokojové teplotě a je nutné ji rychle spotřebovat. Výborně se hodí k sušené šunce, salátům, čerstvým rajčatům s extra panenským olivovým olejem i k těstovinám.  

Cena 120,96 Kč
Provolone piccante 1 kg

Provolone piccante 1 kg
1,000.0g

Provolone pochází ze severní Itálie. Je to sýr z pasterizovaného kravského mléka. Minimální doba zrání pro jemné mladé sýry je 3 měsíce. Pikantní varianty Provolone zrají mnohem déle. Obsah tuku v sušině je 45%. Sýr je vhodný ke strouhání i pro zapékání nebo samotný s chlebem. K jemné verzi se hodí např. Chardonnay nebo Pinot bianco. K pikantnímu Provolone servírovanému k večeři je velmi vhodné červené víno Refosco z Fruili.

Cena 619,92 Kč
Mascarpone 500 g

Mascarpone 500 g
500.0g

Mascarpone je sýrový produkt vyráběný ze smetany z kravského mléka. Masacrpone se podává k snídani a používá se slaných i sladkých pokrmů. Pro vysoký obsah tuku ho lze použít místo smetany a je nepostradatelnou surovinou pro přípravu dezertu: Tiramisu.

Cena 136,08 Kč