-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Cantine Ermes - Nero d'Avola Quattro Quarti 0,75 l
kód: 45292
245,03 Kč
S DPH
4-7 dnů
Quattro Quarti je jedinečné víno, výraz různých území s různými klimatickými vlastnostmi, které vystihují ryzí sicilský charakter a rozmanitost, pomyslnou mozaiku identity, chcete-li. V rozmanitosti 4 teritorií kde se pěstuje Nero d'Avola pro toto víno, leží jeho velká enologická komplexnost. Barva je červená s intenzivní fialovou tóninou. Na patře představuje zajímavou paletu zralých červených plodů, s elegantní a sametovou chutí a v závěru zahrají měkké taniny. V ústech zanechává příjemný pocit koření středomoří a nádech kakaa.
Klasifikace: Sicilia DOC
Poloha: Střed Sicílie, Belické údolí. Kopce Gibellina cca 200 m.n.m. Tmavé půdy s dobrým obsahem organických látek.
Vinifikace: Ruční sklizeň plně zralých hroznů. Hrozny se sbírají ručně do malých bedýnek, aby se zachovala integrita hroznové slupky. Poté jsou hrozny přeneseny do místností fruttaia, kde zůstávají asi 15/20 dní a probíhá pomalé sušení a přirozený proces dehydratace (APPASSIMENTO). Po procesu sušení jsou hrozny odstopkovány, lisovány a fermentovány při regulované teplotě po dobu asi 15/20 dnů. Nakonec víno zraje po dobu 4 měsíců v dubových sudech Tonneaux o objemu 500l.
Gasto párování: Dušené jehněčí, spaghetti alla Norma, středně zralé sýry a grilovaná masa.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 14%
Poloha: Střed Sicílie, Belické údolí. Kopce Gibellina cca 200 m.n.m. Tmavé půdy s dobrým obsahem organických látek.
Vinifikace: Ruční sklizeň plně zralých hroznů. Hrozny se sbírají ručně do malých bedýnek, aby se zachovala integrita hroznové slupky. Poté jsou hrozny přeneseny do místností fruttaia, kde zůstávají asi 15/20 dní a probíhá pomalé sušení a přirozený proces dehydratace (APPASSIMENTO). Po procesu sušení jsou hrozny odstopkovány, lisovány a fermentovány při regulované teplotě po dobu asi 15/20 dnů. Nakonec víno zraje po dobu 4 měsíců v dubových sudech Tonneaux o objemu 500l.
Gasto párování: Dušené jehněčí, spaghetti alla Norma, středně zralé sýry a grilovaná masa.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 14%