-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Grattamacco - Bolgheri Rosso 2018 0,75 l
kód: 43935
669,74 Kč
S DPH
4-7 dnů
Klasický pohár Bolgheri, který dominuje odrůdy Cabernet Sauvignon a Cabernet Franc s Merlot a Sangiovese. Barva vína je rubínová. Vůně je bohatá na bobule s tónem papriky a černého rybízu. Chuť je bohatá a současně čerstvá a dobře opojená se stopami ušlechtilého dřeva. Velmi dobře vyvážené s delší puchýřkou.
Klasifikace: DOC
Poloha: Toskánkso, provincie Livorno. Vinice o rozloze 10 hektarů se nachází v nadmořské výšce okolo 100m v blízkosti vysokého kopce, který dominuje okolí. Vinice je tvořena převážně z pískovců, jílů, slínů, vápence a štěrku. Hustota osázení se pohybuje mezi 4000 – 6000 hlav na hektar s výnosem cca 6 tun z hektaru. Sklizeň a veškerá další práce s hroznem je výhradně manuální. Roční produkce 70 000 lahví. Stáří vinice 20 let.
Vinifikace: Sklizeň je ruční. Vinifikace probíhá v otevřených kónických kádích z dubového dřeva a nerezu. Malolaktická fermentace v sudech Barrique, kde víno zraje 10 měsíců. Dále dozrává 6 měsíců v láhvi.
Gasto párování: Červená masa, steaky a zralé sýry.
Teplota servisu: 14-16°C
Obsah alkoholu: 14%
Poloha: Toskánkso, provincie Livorno. Vinice o rozloze 10 hektarů se nachází v nadmořské výšce okolo 100m v blízkosti vysokého kopce, který dominuje okolí. Vinice je tvořena převážně z pískovců, jílů, slínů, vápence a štěrku. Hustota osázení se pohybuje mezi 4000 – 6000 hlav na hektar s výnosem cca 6 tun z hektaru. Sklizeň a veškerá další práce s hroznem je výhradně manuální. Roční produkce 70 000 lahví. Stáří vinice 20 let.
Vinifikace: Sklizeň je ruční. Vinifikace probíhá v otevřených kónických kádích z dubového dřeva a nerezu. Malolaktická fermentace v sudech Barrique, kde víno zraje 10 měsíců. Dále dozrává 6 měsíců v láhvi.
Gasto párování: Červená masa, steaky a zralé sýry.
Teplota servisu: 14-16°C
Obsah alkoholu: 14%