-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Vigneti Zabu - Il Passo 0,75 l
kód: 43800
343,04 Kč
S DPH
4-7 dnů
Víno světlé rubínové barvy připravené z velmi klasické sicilské odrůdy Nerello. Bohaté na koření a červené ovoce. Chuť je hřejivá s dobrou rovnováhou mezi kyselinou, taninem a strukturou. Má příjemnou mineralitu a kyselinku, která vínu dodává svěžest. Plné s delší ovocnou dochutí.
Klasifikace: IGT
Poloha: Kopcovité vinice v oblasti Sambuca di Sicilia v údolí Belice. Vynikající mikroklima zejména díky nedalekému jezeru Arancio, které napomáhá k udržení příznivých teplot.
Vinifikace: Okamžitě po sběru rychlý transport hroznů do sklepa, kde jsou hrozny velmi jemně lisovány aby nedošlo k extrahování zelených taninů. Macerace probíhá při kontrolovaných teplotách. Hrozny jsou před sběrem sušeny sluncem a horkým africkým větrem přibližně 15-20 dnů, čímž ztratí 20% objemu. Teprve poté se lisují, a tím získávají vyšší koncentraci. Víno zraje v dubových sudech z amerického a francouzského dřeva 6 měsíců.
Gasto párování: Červená masa z grilu, pečená masa, zvěřina a vyzrálé sýry.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 13%
Poloha: Kopcovité vinice v oblasti Sambuca di Sicilia v údolí Belice. Vynikající mikroklima zejména díky nedalekému jezeru Arancio, které napomáhá k udržení příznivých teplot.
Vinifikace: Okamžitě po sběru rychlý transport hroznů do sklepa, kde jsou hrozny velmi jemně lisovány aby nedošlo k extrahování zelených taninů. Macerace probíhá při kontrolovaných teplotách. Hrozny jsou před sběrem sušeny sluncem a horkým africkým větrem přibližně 15-20 dnů, čímž ztratí 20% objemu. Teprve poté se lisují, a tím získávají vyšší koncentraci. Víno zraje v dubových sudech z amerického a francouzského dřeva 6 měsíců.
Gasto párování: Červená masa z grilu, pečená masa, zvěřina a vyzrálé sýry.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 13%