-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Librandi - Magno Megonio – Val di Neto Rosso 0,75 l
kód: 38020
604,40 Kč
S DPH
4-7 dnů
Červené víno s výraznou rubínovou barvou. Plné ovocné aroma s tóny černých a červených bobulových plodů, s tóny švestek až povidel a třešní. Následuje tón čokolády, kouře, tabáku, cedru, pepře a jiného koření. V chuti delikátní s jemným tanninem, bohaté a hutné s dlouhým koncem. Skvělá rovnováha ovocnosti a třísla. Plné, v dochuti.
Klasifikace: IGT
Poloha: Polohy v samém srdci zóny Ciro Classico. Hrozny pocházejí z Rosaneti, Rocca di Neto a Casabona. Půdy jsou bohaté na minerály. Tvoří je zejména jílovitá hornina a vápenec. Systém vedení révy Alberello. Hustota výsadby 5000 keřů. Vysoká redukce sklizně. První ročník 1995.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v prvních deseti dnech v říjnu. Jemné lisování, tradiční delší rmutace hronů, kolem 15 dnů. Fermentace v nerezových tancích při kontrolovaných teplotách. Zrání v sudech výhradně z francouzského dubu Allier 12 měsíců. Dozrávání 1 rok v láhvi.
Gasto párování: grilovaná masa, zvěřina, vyzrálé sýry, hovězí steaky
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 15%
Poloha: Polohy v samém srdci zóny Ciro Classico. Hrozny pocházejí z Rosaneti, Rocca di Neto a Casabona. Půdy jsou bohaté na minerály. Tvoří je zejména jílovitá hornina a vápenec. Systém vedení révy Alberello. Hustota výsadby 5000 keřů. Vysoká redukce sklizně. První ročník 1995.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v prvních deseti dnech v říjnu. Jemné lisování, tradiční delší rmutace hronů, kolem 15 dnů. Fermentace v nerezových tancích při kontrolovaných teplotách. Zrání v sudech výhradně z francouzského dubu Allier 12 měsíců. Dozrávání 1 rok v láhvi.
Gasto párování: grilovaná masa, zvěřina, vyzrálé sýry, hovězí steaky
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 15%