-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Librandi - Duca Sanfelice – Cirò Rosso Classico Superiore Riserva 0,75 l
kód: 1492
416,54 Kč
S DPH
4-7 dnů
Červené víno s rubínovou, až jemně nahnědlou barvou. Víno se zastřenou jiskrou a intensivním aroma bohatém na tóny kouře, čokolády, kůže a tabáku. Na chuti plné s dobrou tříslovinou a stejně bohaté na rustikální tóny s pozadím exotického koření, kakaa, nádechem máty a černého pepře. Velmi náročné však příjemně vyvážené víno.
Klasifikace: DOC
Poloha: Polohy v samém srdci zóny Ciro Classico. Hrozny pocházejí z Ciro a Ciro Marina. Půdy jsou bohaté na minerály. Tvoří je zejména jílovitá hornina a vápenec. Systém vedení révy Alberello. Hustota výsadby 5000 keřů. Vysoká redukce sklizně.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v prvních deseti dnech v říjnu. Jemné lisování, tradiční delší rmutace hroznů, kolem 15 dnů. Fermentace v nerezových tancích při kontrolovaných teplotách. Zrání v nerezových tancích, kde víno odpočívá tři roky. Před lahvováním odpočívá ještě v láhvi.
Gasto párování: Grilovaná masa, zvěřina, steaky a jehněčí.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 14%
Poloha: Polohy v samém srdci zóny Ciro Classico. Hrozny pocházejí z Ciro a Ciro Marina. Půdy jsou bohaté na minerály. Tvoří je zejména jílovitá hornina a vápenec. Systém vedení révy Alberello. Hustota výsadby 5000 keřů. Vysoká redukce sklizně.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v prvních deseti dnech v říjnu. Jemné lisování, tradiční delší rmutace hroznů, kolem 15 dnů. Fermentace v nerezových tancích při kontrolovaných teplotách. Zrání v nerezových tancích, kde víno odpočívá tři roky. Před lahvováním odpočívá ještě v láhvi.
Gasto párování: Grilovaná masa, zvěřina, steaky a jehněčí.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 14%