-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Cantine San Marzano - Taló Negroamaro Salento 0,75 l
kód: 42849
285,86 Kč
S DPH
4-7 dnů
Červené víno z jedné z původních modrých odrůd jihu Itálie Negroamaro. Původní italská réva s jižanským charakterem, šťavnatým ovocným aroma po sušených lesních plodech, intensivní barvou s jemně nafialovělými tóny a plnou chutí s jemným dozvukem.
Klasifikace: IGP
Poloha: Jih Itálie, Puglia. Kraj nazývaný San Marzano, nedaleko městečka Neviera e Casa Rossa. Půdy jsou zeména jílovité s příměsí červených jílů. Velmi jemná půda s částicemi vápence. Výjimečně kamenitá. Tato “červená” půda je příčinou vysokého obsahu železa v půdě. To je i důvodem vysoké barvy místních vín. Klima je velmi teplé s minimálními srážkami. Velmi typické a vhodné podmínky pro kultivaci odrůdy Primitivo. Hustota výsadby 5000 keřů / hektar.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v poslední dekádě měsíce srpna. Rmutace při kontrolovaných teplotách. Následuje jemné lisování. Zrání probíhá v sudech z francouzského dubu 4 měsíce.
Gasto párování: Pečené jehněčí, hutné omáčky, zvěřina a vyzrálé sýry.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 13,5%
Poloha: Jih Itálie, Puglia. Kraj nazývaný San Marzano, nedaleko městečka Neviera e Casa Rossa. Půdy jsou zeména jílovité s příměsí červených jílů. Velmi jemná půda s částicemi vápence. Výjimečně kamenitá. Tato “červená” půda je příčinou vysokého obsahu železa v půdě. To je i důvodem vysoké barvy místních vín. Klima je velmi teplé s minimálními srážkami. Velmi typické a vhodné podmínky pro kultivaci odrůdy Primitivo. Hustota výsadby 5000 keřů / hektar.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v poslední dekádě měsíce srpna. Rmutace při kontrolovaných teplotách. Následuje jemné lisování. Zrání probíhá v sudech z francouzského dubu 4 měsíce.
Gasto párování: Pečené jehněčí, hutné omáčky, zvěřina a vyzrálé sýry.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 13,5%