-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Di Majo Norante - Rami Falanghina del Molise 0,75 l
kód: 37506
285,86 Kč
S DPH
4-7 dnů
Slámově žlutá barva. Buket je velmi svěží s tóny vyzrálého ovoce, zejména broskví a meruněk. Chuť je svěží dlouhá a suchá s příchutí ovoce a mandlí. Delší v perzistenci s vynikající kyselinkou.
Klasifikace: DOC
Poloha: Mantarosa, CRU Ramitello, vinice nedaleko Campomarino. Nadmořská výška cca 100 metrů nad mořem. Jílovité půdy. Vedení révy systémem Trellis. Hustota výsadby 4400 keřů. Průměrné stáří keřů 22 let. Velikost vinice 8 hektarů.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v říjnu. Kontakt se slupkami za studena mezi 24 – 36 hodinami. Kontrolovaná fermentace při nižších teplotách 16 – 18° C v nerezových tancích. Kompletní malolaktická fermentace. Produkce 20 tis. lahví.
Gasto párování: Svatojakubské mušle, plody moře a mořské ryby.
Teplota servisu: 8-10°C
Obsah alkoholu: 13,5%
Poloha: Mantarosa, CRU Ramitello, vinice nedaleko Campomarino. Nadmořská výška cca 100 metrů nad mořem. Jílovité půdy. Vedení révy systémem Trellis. Hustota výsadby 4400 keřů. Průměrné stáří keřů 22 let. Velikost vinice 8 hektarů.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v říjnu. Kontakt se slupkami za studena mezi 24 – 36 hodinami. Kontrolovaná fermentace při nižších teplotách 16 – 18° C v nerezových tancích. Kompletní malolaktická fermentace. Produkce 20 tis. lahví.
Gasto párování: Svatojakubské mušle, plody moře a mořské ryby.
Teplota servisu: 8-10°C
Obsah alkoholu: 13,5%