-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Fattoria del Cerro- Nobile di Montepulciano Antica Chiusina 2016 0,75 l
kód: 44579
1 135,28 Kč
S DPH
4-7 dnů
Antica Chiusina představuje jedno z nejlepších Vino Nobile, které se produkuje jen v nejlepších letech, kdy hrozny dosáhnou vynikající zralosti v kombinaci s kyselinou a cukernatostí. Jedná se o přísnou selekci hroznů ze 4 hektarové cru vinice Antica Chiusina. Barva je hluboká rubínová až neprůhledná. Ohromující aroma evokuje zejména černé přezrálé třešně, koření, tabák, vanilku, černý rybíz a ostružiny. V chuti obrovské, koncentrované s velmi strukturovanou tříslovinou a nekončící dochutí. Skutečně velké Vino Nobile s veškerou elegancí a aristokracií.
Klasifikace: DOCG
Poloha: Toskánsko, vinice v blízkosti vesnice Montepulciano. Vinice v nadmořských výškách mezi 350 – 450m.n.m.. Hustota výsadby 3500 – 5000 keřů/ha. Produkce jen v nejlepších letech z přísné selekce nejkvalitnějších hroznů z jedinečné cru vinice “Antica Chiusina,” o rozloze pouhých 4 ha.
Vinifikace: Ruční sběr přísně selektovaných hroznů. Tradiční dlouhá rmutace a fermentace při kontrolovaných teplotách. Víno zraje 12 měsíců v dubových sudech Barrique z francouzského dřeva a 12 měsíců v láhvi.
Gasto párování: Pečená a grilovaná tmavá masa, zvěřina a steaky.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 14%
Poloha: Toskánsko, vinice v blízkosti vesnice Montepulciano. Vinice v nadmořských výškách mezi 350 – 450m.n.m.. Hustota výsadby 3500 – 5000 keřů/ha. Produkce jen v nejlepších letech z přísné selekce nejkvalitnějších hroznů z jedinečné cru vinice “Antica Chiusina,” o rozloze pouhých 4 ha.
Vinifikace: Ruční sběr přísně selektovaných hroznů. Tradiční dlouhá rmutace a fermentace při kontrolovaných teplotách. Víno zraje 12 měsíců v dubových sudech Barrique z francouzského dřeva a 12 měsíců v láhvi.
Gasto párování: Pečená a grilovaná tmavá masa, zvěřina a steaky.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 14%