-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Ca´del Bosco - Vintage Collection Satén 0,75 l
kód: 44118
1 388,48 Kč
S DPH
4-7 dnů
Velmi jemné a elegantní šumivé víno vyrobené jen za použití bílých hroznů chardonnay a pinot bianco. Slovo Satén evokuje jeho hebkost, jež je znatelná zejména díky velmi jemnému hladivému perlení. Jeho aroma nabízí tóny zralého ovoce, banánů, jablek a másla. V chuti je jemné až sametové s dlouhou dochutí a jemnou kyselinkou.
Klasifikace: Franciacorta DOCG
Poloha: Hrozny pocházejí ze severní části Itálie, Lombardia. Jedná se o vinohrady s průměrným stářím 30 let. Výsadba je v aglomeraci vesnice Erbusco, Cazzago San Martino, Passirano, Corte Franca a Iseo. Sběr probíhá v druhé polovině srpna. Výnos 8600kg z hektaru.
Vinifikace: Ruční sklizeň a selekce hroznů. Hrozny jsou zpracovávány bez přístupu kyslíku, aby si zachovali své charakteristické rysy a čerstvost. Základní víno zraje v dubových sudech. Každá odrůda zraje samostatně a po osmi měsících zrání se vytváří finální cuvé. Tyráž je prováděna s menším podílem cukru, aby se zachovala jemnost a elegance výsledného vína. Víno zraje na kvasnicích 48 měsíců.
Gasto párování: Aperitiv, ústřice a sushi.
Teplota servisu: 6-8°C
Obsah alkoholu: 12,5%
Poloha: Hrozny pocházejí ze severní části Itálie, Lombardia. Jedná se o vinohrady s průměrným stářím 30 let. Výsadba je v aglomeraci vesnice Erbusco, Cazzago San Martino, Passirano, Corte Franca a Iseo. Sběr probíhá v druhé polovině srpna. Výnos 8600kg z hektaru.
Vinifikace: Ruční sklizeň a selekce hroznů. Hrozny jsou zpracovávány bez přístupu kyslíku, aby si zachovali své charakteristické rysy a čerstvost. Základní víno zraje v dubových sudech. Každá odrůda zraje samostatně a po osmi měsících zrání se vytváří finální cuvé. Tyráž je prováděna s menším podílem cukru, aby se zachovala jemnost a elegance výsledného vína. Víno zraje na kvasnicích 48 měsíců.
Gasto párování: Aperitiv, ústřice a sushi.
Teplota servisu: 6-8°C
Obsah alkoholu: 12,5%