-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Ca´del Bosco - Vintage Collection Dosage Zéro 0,75 l
kód: 37984
1 388,48 Kč
S DPH
4-7 dnů
Fantastické šumivé víno, vyráběno klasickou metodou s velejemnou perličkou. V nose je svěží s tóny zelených jablek a minerálů s lehkým nádechem citrusů. V chuti mimořádně jemné s pikantní kyselinkou. Velice svěží suché a minerální.
Klasifikace: Franciacorta DOCG
Poloha: Sever Itálie, Lombardie. Zóna Franciacorta, která je nejvhodnější pro kultivaci odrůd Chardonnay a Pinot. Vynikajcí klimatické podmínky velice podobné těm v Champagne. Vysoké nadmořské výšky, podloží bohaté na minerály, zejména křídové. Stáří vinice 28 let. Výnosnost 6,4t/ha.
Vinifikace: Ruční sběr do přepravek o obsahu max. 17 kilogramů. Selekce hroznů z nejlepších historických vinic. Základní vína jsou vinifikována odděleně v nerezových tancích. Veškeré kvašení je teplotně kontrolováno. Následně vína podle polohy sběru zrají cca 8 měsíců v tancích. Poté dochází ke z celení výsledného cuvé 60-20-20. Čistě přírodní. Druhotné kvašení probíhá podle klasické metody Champenoise.
Gasto párování: Ústřice, sashimi, sirové ryby, plody moře, aperitiv a foie gras.
Teplota servisu: 6-8°C
Obsah alkoholu: 12,5%
Poloha: Sever Itálie, Lombardie. Zóna Franciacorta, která je nejvhodnější pro kultivaci odrůd Chardonnay a Pinot. Vynikajcí klimatické podmínky velice podobné těm v Champagne. Vysoké nadmořské výšky, podloží bohaté na minerály, zejména křídové. Stáří vinice 28 let. Výnosnost 6,4t/ha.
Vinifikace: Ruční sběr do přepravek o obsahu max. 17 kilogramů. Selekce hroznů z nejlepších historických vinic. Základní vína jsou vinifikována odděleně v nerezových tancích. Veškeré kvašení je teplotně kontrolováno. Následně vína podle polohy sběru zrají cca 8 měsíců v tancích. Poté dochází ke z celení výsledného cuvé 60-20-20. Čistě přírodní. Druhotné kvašení probíhá podle klasické metody Champenoise.
Gasto párování: Ústřice, sashimi, sirové ryby, plody moře, aperitiv a foie gras.
Teplota servisu: 6-8°C
Obsah alkoholu: 12,5%