-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Bertani - Soave Vintage 0,75 l
kód: 44174
383,87 Kč
S DPH
4-7 dnů
Víno blyštivé žluté barvy s odlesky zlaté. V nose intenzivní, strukturované s florálními tóny a náznakem angreštu, broskve a meruňky. V chuti je doslova vibrující s dobrou kyselinkou a ovocným charakterem. Je plnější a strukturované s dlouhou dochutí.
Klasifikace: DOC
Poloha: Hrozny pocházejí z kopcovitých vinic kolem vesničky Soave. Půdy jsou zde velmi komplexnií, zejména vápenaté s jílovo-hlinitou příměsí. Využívá se tradiční vedení Pergola-Veronese s hustotou výsadby né vice než 3000 keřů na hektaru. Vinice je v průměru 40 let stará.
Vinifikace: První sběr hroznů (cca 40%) probíhá koncem září. Ty poté fermentují bez slupky při 14°C. Druhá sklizeň probíhá na konci října. Tyto hrozny pak fermentují se slupkami při cca 20°C přibližně 15 dnů. Zrání probíhá na kvasnicích v betonových kádích s využitím skleněných tvárnic, které napomáhají pomalému a postupnému zrání.
Gasto párování: Ryby a světlá masa.
Teplota servisu: 8-10°C
Obsah alkoholu: 12,5%
Poloha: Hrozny pocházejí z kopcovitých vinic kolem vesničky Soave. Půdy jsou zde velmi komplexnií, zejména vápenaté s jílovo-hlinitou příměsí. Využívá se tradiční vedení Pergola-Veronese s hustotou výsadby né vice než 3000 keřů na hektaru. Vinice je v průměru 40 let stará.
Vinifikace: První sběr hroznů (cca 40%) probíhá koncem září. Ty poté fermentují bez slupky při 14°C. Druhá sklizeň probíhá na konci října. Tyto hrozny pak fermentují se slupkami při cca 20°C přibližně 15 dnů. Zrání probíhá na kvasnicích v betonových kádích s využitím skleněných tvárnic, které napomáhají pomalému a postupnému zrání.
Gasto párování: Ryby a světlá masa.
Teplota servisu: 8-10°C
Obsah alkoholu: 12,5%