-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Ritterhof - Cabernet Merlot Ramus 0,75 l
kód: 37262
653,40 Kč
S DPH
4-7 dnů
Vyšší viskozita napoví o plném výrazném vínu. Barva je hutná a bohatá, téměř neprůhledná. Aroma je komplexní, plné s tóny lesních plodů, černého rybízu, ostružin, kávy, mokka a kakaa s lehkých dotykem kůže. Zezadu nastupuje i lehký dotek ušlechtilého dřeva spolu s omamným vanilkovým aroma. Velice elegantní plné extraktivní víno s impozantně vyváženou tříslovinou, nasládlostí skvěle vyzrálých hroznů a ovoce s dlouhým, předlouhým koncem.
Klasifikace: DOC
Poloha: Jižní Tyrolsko, nedaleko městečka Termeno. Vinice ve vysokých nadmořských výškách. Vinice bohaté na minerály, vesměs kamenité podloží. Vinice se nachází na strmých stráních s dobrou expozicí v Bozen. Systém vedení révy Guyot. Půdy jsou zde mimořádně vhodné pro kultivaci Cabernetových odrůd. Převážně díky silnému obsahu štěrku, který absorbuje teplo a v chladných hodinách vyhřívá hrozny podobně jak je tomu v Bordeaux. Díky tomu získává víno vysokou komplexitu.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů na konci října. Tradiční delší rmutace hroznů a následná fermentace ve dřevěných sudech. Zrání probíhá v sudech ze dřeva typu Barrique 19 měsíců a 5 měsíců v láhvi.
Gasto párování: Pečená a grilovaná masa, zvěřina a vyzrálé sýry
Teplota servisu: 12-14°C
Obsah alkoholu: 14%
Poloha: Jižní Tyrolsko, nedaleko městečka Termeno. Vinice ve vysokých nadmořských výškách. Vinice bohaté na minerály, vesměs kamenité podloží. Vinice se nachází na strmých stráních s dobrou expozicí v Bozen. Systém vedení révy Guyot. Půdy jsou zde mimořádně vhodné pro kultivaci Cabernetových odrůd. Převážně díky silnému obsahu štěrku, který absorbuje teplo a v chladných hodinách vyhřívá hrozny podobně jak je tomu v Bordeaux. Díky tomu získává víno vysokou komplexitu.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů na konci října. Tradiční delší rmutace hroznů a následná fermentace ve dřevěných sudech. Zrání probíhá v sudech ze dřeva typu Barrique 19 měsíců a 5 měsíců v láhvi.
Gasto párování: Pečená a grilovaná masa, zvěřina a vyzrálé sýry
Teplota servisu: 12-14°C
Obsah alkoholu: 14%