-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Cantine Ermes - Nero d'Avola BIO 0,75 l
kód: 45290
212,36 Kč
S DPH
4-7 dnů
Tmavě červená barva s fialovými tóny. Nos poskytuje směs červené třešně a maliny. Chuť je věrná nosu s primární chutí červených bobulovin a minerální kyselinkou. Střední profil je zaoblen jemnými taniny a ovocným závěrem.
Klasifikace: IGP
Poloha: Střed Sicílie, Belické údolí. Kopce Gibellina cca 150m.n.m. Mělké půdy se střední texturou vápenaté hlíny s dobrým obsahem organických látek a železa.
Vinifikace: 100% Nero d´Avola sklizené s fenolickou zralostí. Fermentace se provádí po dobu 12-15 dní při 24-30 ° C s denním pumpováním a delestage. Víno zraje v nerezových nádržích s minimálním kontaktem na dubu pro zachování čerstvosti a charakteru.
Gasto párování: Ragú, steaky, masová jídla a vyzrálé sýry.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 13,5%
Poloha: Střed Sicílie, Belické údolí. Kopce Gibellina cca 150m.n.m. Mělké půdy se střední texturou vápenaté hlíny s dobrým obsahem organických látek a železa.
Vinifikace: 100% Nero d´Avola sklizené s fenolickou zralostí. Fermentace se provádí po dobu 12-15 dní při 24-30 ° C s denním pumpováním a delestage. Víno zraje v nerezových nádržích s minimálním kontaktem na dubu pro zachování čerstvosti a charakteru.
Gasto párování: Ragú, steaky, masová jídla a vyzrálé sýry.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 13,5%