Ravioli ricotta e spinaci 1 kg
kód: 37684

219,24 Kč
S DPH 4-7 dnů

Ravioli s ricotou a špenátem jsou jedním z nejvíce klasických plněných těstovin. Kolébkou plněných těstovin je region Emilia-Romagna, kde se tradičně připravují skvělé tortelli plněné dýní nebo tortellini emiliani, které se dávají do silného vývaru. Podávejte s bílým vínem jako jsou Pinot bianco, Pinot grigio, Chardonnay nebo Sauvignon blanc.

Název česky: Ravioly plněné rikotou a špenátem
Název italsky: Ravioli ricotta e spinaci freshi
Spotřebitelské balení: 1 kg

Složení:

Složení těsta (67%): krupice z tvrdé pšenice, vejce 20%. Plnicí složky (33%): RICOTTA 46% (mléko, mléko, sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná), 14% špenát, bramborové vločky (brambory, emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselin) "0" mouka z pšeničné mouky, pivovarské droždí, sůl), SÝR (MLÉKO, syřidlo, sůl, konzervační látka: EGG lysozym), MÁSLO, GRAN PADANO (mléko, Mléčné sérum, hrachová vláknina, inulin, sůl, muškátový oříšek, pepř, česnek, aroma.)

Nutriční hodnoty:

Energetická hodnota na 100 g 257 kcal / 1082 kJ 

Tuky: 6,3 g z nichž nasycené mastné kyseliny: 3,1 g, Sacharidy: 33 g z toho cukry: 2,1 g, Protein: 14 g Sůl: 1,2 g.

Alergeny:

Pšeničný lepek, vejce, mléčné deriváty. Možná křížová kontaminace: ryby, korýši, arašídy, sója, celer, ořechy, hořčice, měkkýši. Látky zvýrazněné v seznamu ingrediencí na obalu mohou způsobit alergie nebo nesnášenlivost.